Ο νέος έρωτας της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη

Συντάκτης: Newsroom

8 Απριλίου 2024 08:42

Μια όμορφη φάση στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως διανύει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, καθώς είναι ξανά ερωτευμένη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “RealLife” ένας νέος έρωτας ξεκίνησε ανάμεσα στην γνωστή ηθοποιό και τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Γιώργο Ζώη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Σήλιας Αποστόλου, η πρωταγωνίστρια της σειράς “Σασμός” και ο σκηνοθέτης ταξίδεψαν τον Φεβρουάριο στο Βερολίνο και στο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ “Berlinale”, όπου εκείνος συμμετείχε με την ταινία “Arcadia”.

Η ταινία παρουσιάζει μια δυνατή ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που δεν μπόρεσαν να μιλήσουν και να κοιτάξουν στα μάτια ο ένας τον άλλον.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, μάλιστα, είχε ανεβάσει τότε το τρέιλερ της ταινίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δείχνοντας έτσι τον θαυμασμό της.

Ο Γιώργος Ζώης είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός, ένας ταλαντούχος καλλιτεχνικά ευφυής και εναλλακτικός άνθρωπος. Χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν διαθέτει λογαριασμούς στα social media, καθώς τον ενδιαφέρει να εκφράζεται μέσω της δουλειάς του.

Αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα του εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα απ’ τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία σύμφωνα με πρόσωπο από το περιβάλλον της είναι ξανά ερωτευμένη έπειτα από το χωρισμό της με το Θανάση Τότσικα στο τέλος του περασμένου έτους.

Πριν από μερικές ημέρες, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται δυο σκιές. Η ίδια δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του άντρα που βρίσκεται δίπλα της.