Ο νέος έρωτας του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Δημοσιεύθηκε: 12/12/2019 14:38
Ο νέος έρωτας του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Μπορεί ο Γιάννης Παπαμιχαήλ να βγήκε πρόσφατα από έναν χωρισμό, η καρδιά του όμως χτυπά και πάλι στους ρυθμούς της αγάπης. Ο γιος της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ βρισκόταν τα τελευταία δύο χρόνια σε σχέση με την Χριστίνα Έρις. Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στη Real News, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε στις αρχές του φθινοπώρου να χωρίσει. Ο Γιάννης δεν συνηθίζει να μιλά για την προσωπική του ζωή και δεν έκανε καμία δήλωση για τον χωρισμό του από τη γοητευτική make up artist.
Όμως κάποιοι φίλοι του παρατήρησαν πως ο Γιάννης δεν έχει χάσει το κέφι του και δείχνει ανανεωμένος –μάλιστα έχει καταφέρει και έχει χάσει αρκετά κιλά– τον τελευταίο καιρό κάνει κοσμικές εμφανίσεις με τη Γρηγορία Αυγερινοπούλου, με την οποία δεν διστάζει να ποζάρει στους φωτογράφους.
Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, ο Γιάννης και η Γρηγορία υπήρξαν στενοί φίλοι. Η γλυκιά ηθοποιός τον έχει στηρίξει σε σημαντικές και δύσκολες στιγμές της ζωής του και, σύμφωνα με πηγές, το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει πολύ κοντά.

Παπαμιχ

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.