Ο νέος πόλεμος Καινούργιου-Μπακοδήμου

Συντάκτης: Newsroom

19 Φεβρουαρίου 2024 09:50

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως αναπτύχθηκε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Μαρία Μπακοδήμου, όταν η δεύτερη σχολίασε μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ τις δηλώσεις του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για την παρουσιάστρια του Alpha.

Η Κατερίνα Καινούργιου είδε τα σχόλια της Μαρίας Μπακοδήμου και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας «Πόση καλοσύνη η Μαρία Μπακοδήμου».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε το πρωί της Δευτέρας μέσα από το Happy Day όλα όσα συνέβησαν αυτό το Σαββατοκύριακο ανάμεσα στις δύο γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης.

«Προσπαθώντας να δούμε το απόσπασμα με προσοχή δεν καταλάβαμε τι συνέβη. Πιο πολύ θεώρησα αιχμηρό αυτό που είπε η Μαρία Μπακοδήμου για τις απολαβές της Κατερίνας παρά το «μέσα έπεσε». Μου φάνηκε ότι αυτό το είπε ειρωνικά, ότι «δεν έπεσε μέσα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος». Άρα την υποστήριξε. Η Κατερίνα είναι όντως πολύ ακριβοπληρωμένη και καλά κάνει, γιατί είναι πολύ επιτυχημένη» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αυτό που έχω καταλάβει, γιατί και εγώ με την Κατερίνα είχαμε κάποιες κόκκινες στιγμές, είναι ένα κορίτσι που λειτουργεί παρορμητικά. Το παθαίνω και εγώ. Πριν βάλεις τις μπλε φατσούλες, πρέπει να τσεκάρεις “το είπε έτσι;”» τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha.