Ο Νίκος

1 Απριλίου 2024 15:03

Θρυλικό στέκι στη γωνία απέναντι από το γήπεδο του Πανιωνίου και του σχολείου της Λανς στη Ν. Σμύρνη. Από το 1977 που άνοιξε, ο “Νίκος” έδωσε άλλο νόημα στη λέξη τυρόπιτα-μπουγάτσα-κρεατόπιτα. Τα χειροποίητα προϊόντα σφολιάτας φτιαγμένα με μεράκι και με τα καλύτερα υλικά δημιούργησαν φανατικό κοινό. Ο κύριος Νίκος Κώστογλου βρίσκεται καθημερινά πίσω από τον πάγκο και ζυμώνει τυρόπιτες. Μαζί με τον Γιώργο Κώστογλου, την τρίτη γενιά της οικογένειας, προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σφoλιατοειδών που αξίζει πραγματικά να δοκιμάσετε.

Εκτός από τα κλασικά για τα οποία φημίζεται όπως την τυρόπιτα κουρού, την κρεατόπιτα, την μπουγάτσα και την χωριάτικη τυρόπιτα, προτείνουμε να δοκιμάσετε πίτσα και πεϊνιρλί, ολόφρεσκα κρουασάν και άλλες αλμυρές και γλυκές γεύσεις. Το μυστικό της επιτυχίας τους είναι οι αγνές και φρέσκες πρώτες ύλες και φυσικά η μαεστρία και το μεράκι.

 

 

Αν βρεθείτε στη Νέα Σμύρνη, “Ο Νίκος” είναι η must στάση για διάλειμμα, πριν ή μετά τη δουλειά, αλλά και lunch break. Μια απολαυστική γευστική εμπειρία σας περιμένει.