Νίκος Αλιάγας: φωτογραφίζει την Κάρλα Μπρούνι με αφορμή τη νέα της συνέντευξη

23 Ιανουαρίου 2021 21:00

Η Κάρλα Μπρούνι μπορεί να έγινε γνωστή στους πολλούς ως η πρώτη κυρία της Γαλλίας αλλά για όσους την ξέρουν περισσότερο έχουν να λένε ότι είναι μια πολυτάλαντη γυναίκα. Το πρώην μοντέλο, είναι και τραγουδίστρια και μάλιστα έχει κυκλοφορήσει πολλούς δίσκους.

https://www.instagram.com/p/CKUcY5fFovb/?utm_source=ig_web_copy_link

Τώρα επέστρεψε στο τραγούδι και κυκλοφόρησε έναν δίσκο με 13 τραγούδια για τον έρωτα, τη φιλία, την αγάπη. Με αφορμή λοιπόν την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, η 53χρονη Ιταλο-Γαλλίδα καλλονή πόζαρε στον φακό του Νίκου Αλιάγα, για μια συνέντευξη που του έδωσε και η οποία θα μεταδοθεί το Σάββατο. Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας και ο Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής έδωσαν ραντεβού για το γύρισμα στο περίφημο Hotel Regina της γαλλικής πρωτεύουσας.

Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος-παρουσιαστής που κάνει χρόνια διεθνή καριέρα στο Παρίσι, παίρνει συχνά τον φωτογραφικό του φακό και απαθανατίζει παγκόσμιους σταρ. Σε αυτή την ασπρόμαυρη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Νίκος Αλιάγας στον προσωπικό του λογαριασμό του στο instagram, βλέπουμε την Κάρλα Μπρούνι να φοράει δερμάτινο παντελόνι και μπλούζα ενώ ποζάρει στο πάτωμα του ξενοδοχείου στο Παρίσι.