Ο Νίκος Μακρόπουλος δεν έχει αγγίξει τ’ αλκοόλ εδώ και οκτώ χρόνια

10 Δεκεμβρίου 2018 14:50

Eίναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια Γιούλη Τάσσου, μια γυναίκα που του στάθηκε και στα εύκολα και στα δύσκολα. Ο λόγος για τον Νίκο Μακρόπουλο, που υπήρξε επιρρεπής στα πάθη του, με πρώτο τ’ αλκοόλ. Όχι πια. Ο ίδιος μίλησε για όλα. Εξομολογήθηκε τα δύσκολα και πλέον θέτει νέους στόχους.

«Η Γιούλη είναι η σύντροφός μου και, για να είμαστε τόσα χρόνια μαζί, σημαίνει πως είμαστε και οι δυο καλά. Πλέον, δεν συμβιβάζομαι στις σχέσεις μου με τους ανθρώπους. Ό,τι με χαλάει πρέπει να φεύγει από δίπλα μου».

Έχει κάνει λάθη, έμαθε από αυτά και προχωράει μπροστά. «Στο παρελθόν έχω μετανιώσει για πράγματα που έχω κάνει. Ό,τι έκανα, όμως, το πλήρωσα. Μετανιώνω για το πόσο επιρρεπής ήμουν στα πάθη μου. Έπινα πολύ. Για πάρα πολλά χρόνια κάπνιζα τέσσερα πακέτα τσιγάρα την ημέρα και δεν εννοούσα να το κόψω. Δεν έχω πιει καθόλου αλκοόλ εδώ και οκτώ χρόνια, ενώ έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που έχω να καπνίσω και ομολογώ πως, όταν βγαίνω να τραγουδήσω, υποφέρω από τον καπνό στο πρώτο τέταρτο. Μετά το συνηθίζω».

Όσο για το μέλλον; «Ένας από τους στόχους μου είναι να κάνω μουσικά ανοίγματα στο εξωτερικό και να μην είμαι αναγνωρισμένος μόνο στην Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων. Γιατί λοιπόν ένα από τα επόμενα τραγούδια μου να μην ανοίξει τα φτερά του και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο;».