Νίκος Μουτσινάς ευχήθηκε στην Μαρία Ηλιάκη: «Μπράβο το κορίτσι! Μπράβο ρε Μαράκι! Μπράβο! Είναι πολύ μεγάλη χαρά, μπράβο ρε Μαρία»

16 Φεβρουαρίου 2021 08:10

Μπορεί να μην είχαν σχέσεις τα τελευταία χρόνια όμως ένα μωρό του  έφερε και πάλι κοντά. Ο λόγος για τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη. Ο παρουσιαστής ευχήθηκε μέσα από την εκπομπή του ” Καλό μεσημεράκι” στην πρώην συνεργάτιδα του  για την εγκυμοσύνη της .

«Μπράβο το κορίτσι! Μπράβο ρε Μαράκι! Μπράβο! Είναι πολύ μεγάλη χαρά, μπράβο ρε Μαρία», είπε ο παρουσιαστής, σχολιάζοντας την είδηση της εγκυμοσύνης της πρώην συνεργάτιδάς του. «Στο εξωτερικό φαντάζομαι. Ελβετία μένει; Τι ωραία! Θα έρχονται στην Ελλάδα και θα λένε πάμε στο χωριό μας, στην Ελβετία, θα λέει το παιδί. Μπράβο ρε Μαρία μου! Όλα τα καλά!», πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον γιατρό Στέλιο Μανουσάκη. Στην τρυφερή της ανάρτηση εξέφρασε την αγάπη για τον σύντροφό της και ευχαρίστησε τη ζωή για το δώρο που της φέρνει.