Ο Νίκος Ορφανός πρωταγωνιστεί στα Νεοκλασικά

10 Μαρτίου 2022 22:30

Η κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου “Ούτε γάτα ούτε ζημιά” έρχεται αύριο σρην οθόνη μας σε διασκευή σεναρίου της Ζωής Κοϊβαρη και σκηνοθεσία του Χρήστου Δήμα.

Ο Νίκος Ορφανός μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη συμμετοχή του στο έργο και το ρόλο του, τον πρώτο gay ρόλο της καριέρας του. Υποδύεται το Στέλιο ο οποίος αγαπά πολύ το χωριό του, τη Θυμαριά.  Εκεί ζει με τον σύντροφό του Βασίλη (Χάρη Μαυρουδή), και στο σπίτι τους θα βρεθούν- από ένα γύρισμα της τύχης- ο Αποστόλης (Κρατερός Κατσούλης) με τη Λόλα (Ηρώ Πεκτέση) και ο Νίκος (Γιώργος Χρανιώτης) με την Πόπη (Ντορέττα Παπδημητρίου). Και οι συνέπειες θα είναι… ανεξέλεγκτες.

Πρωταγωνιστούν ακόμη :  Κρατερός Κατσούλης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργος Χρανιώτης, Ηρώ Πεκτέση, Νίκος Ορφανός, Χάρης Μαυρουδής, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Ευγενία Αποστόλου, Λυδία Τζανουδάκη, Σεμέλη Παπαοικονόμου, Γιώργος Γερονημάκης, Δημήτρης Κανέλλος, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Μίμης Καπέρδος. Στο ρόλο του πελάτη ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.