Ο Οικονομόπουλος και οι κούκλες του!

28 Μαρτίου 2022 17:28

Ο Οικονομόπουλος και οι κούκλες του!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν κάνει θραύση μόνο στις νυχτερινές πίστες αλλά και στις γυναικείες καρδιές!

Ο Οικονομόπουλος και οι κούκλες του!

Ο γοητευτικός τραγουδιστής έχει κατά καιρούς υπάρξει ζευγάρι με πολύ όμορφες και διάσημες κυρίες. Φυσικά, οι ερωτικές του περιπέτειες απασχόλησαν τα ΜΜΕ, παρότι ο ίδιος προτιμά να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο Ευαγγελία Αραβανή υπήρξε –κατά πολλούς- η πιο σοβαρή σχέση του Οικονομόπουλου.

Έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, όμως δεν είχε χάπι – εντ. Το αντίθετο, μάλιστα. Ο χωρισμός τους, το 2019, υπήρξε επεισοδιακός και με πολλές… φωνές, γεγονός που μαρτυρά ότι προέκυψαν σημαντικές διαφορές ανάμεσά τους.

Μία από τις πιο όμορφες συντρόφους του δημοφιλούς ερμηνευτή ήταν αναμφίβολα η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα.

Οι δύο τους έμειναν μαζί για περίπου ενάμιση χρόνο. Το 2015 έκριναν ότι η σχέση τους είχε ολοκληρώσει τον κύκλο της και αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή.

Πάντως, πρόπερσι κυκλοφόρησαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες επανασυνδέθηκαν. Εντούτοις, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε.

Mία από τις καλλονές που σύναψαν δεσμό με τον καλλιτέχνη ήταν και η Χριστίνα Σάλτη. Οι δύο τους είχαν έρθει πολύ κοντά όταν συμμετείχαν στο «Dream Show» στον Alpha.

Από εκεί και πέρα, ο Οικονομόπουλος έχει συνδεθεί ερωτικά με τη χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ όπως και με τη Σοφία Ζαχαριάδου, πρώην παίκτρια του «Greece’s Next Top Model».

Τέλος, κάποια εποχή είχαν διαρρεύσει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο τραγουδιστής είχε δεσμό με την Ολυμπιονίκη, Φανή Χαλκιά. Εντούτοις, δεν προέκυψε κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει του λόγου το αληθές.