Ο Πάνος Καμμένος διασκεδάζει παρέα με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στον Πανταζή

Δημοσιεύθηκε: 09/10/2019 11:33
Ο Πάνος Καμμένος διασκεδάζει παρέα με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στον Πανταζή

Τελευταία ο Πάνος Καμμένος αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Ωστόσο πριν από λίγες μέρες το έριξε έξω…
Μία σπάνια βραδινή νυχτερινή έξοδο στα μπουζούκια έκανε ο Πάνος Καμμένος, και πολλοί ήταν αυτοί που τρόμαξαν να τον αναγνωρίσουν.

Καμμένος
Ο πρώην Υπουργός και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μαζί με τον καλό του φίλο, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, και με μεγάλη παρέα, βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου για να διασκεδάσουν στο «North Live Stage» και έτσι απόλαυσαν το πρόγραμμα που παρουσιάζουν ο Λευτέρης Πανταζής, με τον Πάνο Καλίδη, τον Θάνο Πετρέλη και τον Tus, ένα πρόγραμμα που φέρει την υπογραφή του Χριστόδουλου Σιγανού.

Καμμένος
Ευδιάθετοι και δείχνοντας να διασκεδάζουν στο έπακρον, τόσο ο Πάνος Καμμένος όσο και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος δεν δίστασε να τραγουδήσει λίγο όταν του έδωσε το μικρόφωνο ο Λευτέρης Πανταζής, έγιναν το επίκεντρο του κατάμεστου hot spot διασκέδασης. Εκείνος όμως που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα και συζητήθηκε θετικά ήταν ο Πάνος Καμμένος, αφού πολλοί τρόμαξαν να τον αναγνωρίσουν, λόγω των πολλών κιλών που έχει χάσει.

Καμμένος