Ο Πάνος Καμμένος μιλά για την περιπέτεια της υγείας του: «Αφαίρεσα ένα μεγάλο κομμάτι από το στομάχι…»

12 Φεβρουαρίου 2020 10:13

Καμμένος

Ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω». Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, ο πολιτικός αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για όλα και να αποκαλύψει, μεταξύ άλλων, το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του.
Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος εξήγησε με χαμόγελο τον λόγο για τον οποίο σημείωσε μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση. «Μου συμβαίνει συχνά πια να με περνούν για τον δίδυμο αδελφό μου» σημείωσε με χιούμορ ο Πάνος Καμμένος.
«Ποτέ δεν ήμουν έτσι αδύνατος. Πέρασα μια μικρή περιπέτεια με την υγεία μου και αποφάσισα να τα αλλάξω όλα. Έκανα ένα χειρουργείο που με βοήθησε στο να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. 28 χρόνια στη Βουλή και εφτάμισι χρόνια υπουργός, ιδίως στο Υπουργείο Άμυνας τα τελευταία τεσσερισήμισι χρόνια, αλλά και στην κυβέρνηση μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα σε μια περίοδο δύσκολη, ήταν μια περίοδος που μόνο τον εαυτό σου δεν μπορούσες να κοιτάξεις και την οικογένεια σου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.
«Έκανα μια διόρθωση, μια χειρουργική επέμβαση και αφαίρεσα ένα μεγάλο κομμάτι από το στομάχι μου οπότε αυτό με βοήθησε να χάσω κάποια κιλά και να αλλάξω τη ζωή μου» συμπλήρωσε επίσης.
«Επί τεσσερισήμισι χρόνια δεν κοιμήθηκα περισσότερες από δύο ώρες» αποκάλυψε, ακόμα, ο Πάνος Καμμένος.
Ο Πάνος Καμμένος όμως μίλησε και για τη γυναίκα της ζωής του, την Έλενα Τζούλη….
«Με την Έλενα γνωριστήκαμε στη δίκη της 17Ν, όπου εγώ ήμουν μάρτυρας κατηγορίας και η Έλενα τότε συνήγορος πολιτικής αγωγής. Τότε την ερωτεύτηκα και είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της γιατί είναι μαχήτρια. Είμαστε μαζί 16 χρόνια» είπε.
Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας μίλησε για την σχέση της γυναίκας του με τα παιδιά του από τον πρώτο του γάμο. «Αγάπησε τα παιδιά μου από τον πρώτο μου γάμο, περισσότερο από παιδιά της. Κάναμε στην αρχή να βγούμε τρία χρόνια. Ήταν εκεί και στα δύσκολα και στα εύκολα. Μου στάθηκε και μου στέκεται παραπάνω από ότι μια σύζυγος και μια σύντροφος. Πραγματικά κρατήσαμε μια οικογένεια με πέντε παιδιά, που είναι το στήριγμά μου» τόνισε.
Ο Πάνος Καμμένος είπε πόσο ήθελε να βγάλει τα παιδιά του από το στόχαστρο της δημοσιότητας. «Αυτή τη στιγμή ήθελα να βγάλω από το στόχαστρο την οικογένειά μου. Θεωρώ ότι αυτή η κατάσταση που ζούμε τώρα είναι πρωτοφανής να γίνονται επιθέσεις στα παιδιά, όποιου πολιτικού κι αν είναι, ή στη σύζυγο. Και η Έλενα δέχθηκε επιθέσεις και τα παιδιά μου, αλλά και η γυναίκα του Πρωθυπουργού και η γυναίκα του Αλέξη Τσίπρα. Αυτές οι επιθέσεις είναι ανοίκειες. Αυτό πρέπει να λήξει άμεσα».
Και πρόσθεσε: «Η πολιτική δεν με εμπόδισε ποτέ να είμαι δίπλα στα παιδιά. Κάθε Κυριακή τρώμε μαζί το μεσημέρι, ακόμα και όταν ήμουν υπουργός φρόντιζα μία ημέρα από την εβδομάδα να είμαστε όλοι μαζί».
«Οι κόρες είναι άλλο πράγμα, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένος που είδα τα παιδιά μου να μεγαλώνουν παρά την πίεση που δέχθηκαν και λόγω εμού από την πολιτική. Πιστεύω τώρα είναι πιο ευτυχισμένα γιατί έχω χρόνο και είμαι πολύ πιο κοντά τους και να τους βοηθήσω στα πρώτα τους βήματα» συμπλήρωσε.