«Ο Παράδεισος των Κυριών» έχει πλέον το δικό του περιοδικό!  

Συντάκτης: Newsroom

24 Οκτωβρίου 2022 21:55

Μια νέα πρωτοποριακή digital ενέργεια για την αγαπημένη σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Η αγαπημένη δραματική σειρά εποχής του Alpha που διαδραματίζεται στα Αθηναϊκά 60s έχει πλέον το δικό της εβδομαδιαίο digital περιοδικό! Στα πρότυπα των lifestyle εβδομάδων της εποχής της δεκαετίας του ’60, «κυκλοφόρησε» από τα social media της σειράς ένα spin off περιοδικό με τίτλο «O Παράδεισος των Αθηνών». Οι χρήστες των social media μπορούν, κάνοντας swipe, να «ξεφυλλίζουν» κάθε Παρασκευή τα Αθηναϊκά κοσμικά της εποχής που διαδραματίζεται η σειρά αλλά κυρίως να μαθαίνουν πρώτοι αποκλειστικά νέα αλλά και να βλέπουν φωτογραφίες από την αγαπημένη σειρά.

Με αυτόν τον σύγχρονο και πρωτότυπο τρόπο το περιεχόμενο και οι εξελίξεις της σειράς αποτυπώνονται «ρεαλιστικά» σε ένα digital εβδομαδιαίο περιοδικό εποχής 1963, χτίζοντας την πλοκή της αγαπημένης σειρά ανά εβδομάδα και δημιουργώντας μεγαλύτερο engagement με τους τηλεθεατές που αναζητούν, στο digital περιβάλλον, επιπλέον πρωτότυπο περιεχόμενο της σειράς που αγαπούν.

Όλες οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς άλλα και η ατμόσφαιρα της Αθήνας της δεκαετίας του ’60 σε ένα «περιοδικό», «Ο Παράδεισος των Αθηνών».
«Ο Παράδεισος των κυριών» συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, αφού και αυτή την εβδομάδα (17-20/10) τερμάτισε πρώτος στο σύνολο κοινού με ποσοστό 17,9% και αποτελεί πλέον το ραντεβού των οκτώ!

Ξεφυλλίστε το περιοδικό εδώ: https://www.instagram.com/paradeisos_alphatv/