Αποκλειστικό: Ο Πάρης πήρε βίλα στην Τάμτα

29 Απριλίου 2020 18:30

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα για όλους, αλλά ειδικά για τον Πάρι Κασιδόκωστα και την αγαπημένη του, Τάμτα, ίσως είναι και ένα από τα ωραιότερα της ζωής τους.

Όσο όλοι είμαστε σε καραντίνα και περιμένουμε να τελειώσει η περιπέτειά μας με τον κορωνοϊό, το ίδιο κάνει και η Τάμτα με τον Πάρι, μόνο που για τους δύο τους η ζωή, όπως φαίνεται, δεν σταματά.

Το περσινό καλοκαίρι για το ζευγάρι δεν ήταν από τα πιο εύκολα, καθώς η Τάμτα είχε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα υγείας, που έκαναν τόσο την ίδια όσο και τον αγαπημένο της σύντροφο να ανησυχήσεουν πολύ.

Σε μια μικρή ανάπαυλα από το πολύ φορτωμένο τους πρόγραμμα, οι δύο τους είχαν κάνει μια απόδραση. Μετά από μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο για την Τάμτα, λόγω της ευρωπαϊκής περιοδείας της που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, το ζευγάρι έκανε ολιγοήμερες διακοπές στην Πάρο. Ο φακός τούς είχε εντοπίσει στο αεροδρόμιο της Πάρου, κατά την αναχώρησή τους από το νησί, ερωτευμένους και πολύ ταιριαστούς ακόμη και στυλιστικά.

Έρωτας με την Αντίπαρο

Κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής τους στην Πάρο, ο Πάρις και η Τάμτα είχαν πάει και στην Αντίπαρο και εκεί, η τραγουδίστρια ερωτεύτηκε. Όχι έναν άλλον άντρα, αλλά το νησί.

Και, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέφρασε στον αγαπημένο της την επιθυμία να επιστρέψουν εκεί για διακοπές, ενώ θαύμασε και τα πολύ όμορφα σπίτια πολλών διασήμων που υπάρχουν στο νησί, όπως αυτό του Τομ Χανκς, που πλέον είναι πολιτογραφημένος Έλληνας.

Ο Πάρις σημείωσε στο μυαλό του την επιθυμία της Τάμτας και δεν άργησε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Όπως λένε οι πληροφορίες, ανέθεσε σε πολύ μεγάλο μεσιτικό γραφείο να αναζητήσει το τέλειο σπίτι, κάτι που και έγινε. Μπορεί να χρειάστηκε να περιμένει κάποιους μήνες, όμως το σπίτι που του πρότειναν ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε. Πολύ κοντά στη βίλα του Τομ Χανκς και της Ρίτα Ουίλσον, το σπίτι έχει απεριόριστη θέα στη θάλασσα και όλες τις ανέσεις που μπορεί να ονειρευτεί κανείς, ενώ βρίσκεται σε ένα πολύ ήσυχο σημείο του νησιού.

Όπως λένε πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, η Τάμτα τρελάθηκε από τη χαρά της όταν ο Πάρις της έδειξε το σπίτι, στο οποίο το ζευγάρι δεν μπορεί φυσικά να πάει ακόμα, αλλά θα μπορέσει να το απολαύσει το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των διακοπών του…