Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε για τον θρίαμβο στο Μόντε Κάρλο

Δημοσιεύθηκε: 19 Απριλίου 2021 21:45
Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά  μίλησε για τον θρίαμβο στο Μόντε Κάρλο

Δεν μπορούμε να έχουμε πολλά επινίκια γιατί ήδη οργανώνουμε το ταξίδι μας στη Βαρκελώνη για το επόμενο τουρνουά, είπε ο Απόστολος Τσιτσιπάς, μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «…από τις έξι» λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο του Στέφανου στο Μόντε Κάρλο.

 «Είμαι εδώ για να του υπενθυμίζω ότι είναι ανηφορικός ο δρόμος. Αυτό που με ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι να είναι ευτυχισμένος» τόνισε μιλώντας για τον γιο του και για τη νίκη του κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ (6-3, 6-3) υπογραμμίζοντας ότι «ήταν μαγική στιγμή η ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου».

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το πρώτο Masters της καριέρας του, σ’ έναν τόπο που η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, όπως ενημέρωσε ο πατέρας του, είχε κερδίσει, το ίδιο τουρνουά σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα την ίδια ημερομηνία, 18 Απριλίου.

«Μπορεί να είναι η πρώτη νίκη Masters, αλλά νομίζω ότι έχει κάνει και μεγαλύτερη στο ATP Finals. Είμαι τριπλά ευτυχισμένος είπε, γιατί είμαι γονέας, προπονητής δίπλα στο παιδί μου και κάνω αυτό που αγαπάω».

Ήταν ο 6ος τίτλος του Στέφανου στα διεθνή tennis court.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Στέφανος λόγω  πανδημίας.

«Επειδή ήταν μια περίοδος πολύ δύσκολη για τους αθλητές, καθώς δυσχεραίνονται οι μετακινήσεις τους με τον κορονοϊό.

Ο Στέφανος έχασε για λίγο το δρόμο του αλλά με αυτή τη νίκη επανήλθε στο δρόμο που είχε χαράξει κερδίζοντας το ATP Finals στο Λονδίνo.

Του εξήγησα ότι ο σωστός δρόμος είναι αυτός ο ανηφορικός και εάν τον ακολουθήσει οι χαρές θα είναι μπροστά του» και επισήμανε πως «αυτή είναι η δουλειά μας να του το υπενθυμίζουμε».

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.