Ο Πικέ απαντά πρώτη φορά για το τραγούδι της Σακίρα

Συντάκτης: Newsroom

15 Μαρτίου 2023 18:00

Ο Πικέ απαντά πρώτη φορά για το τραγούδι της Σακίρα

Την σιωπή του αποφάσισε να σπάσει ο Πικέ, έναν περίπου μήνα μετά την κυκλοφορία του πολυσυζητημένoυ τραγουδιού της Σακίρα με τίτλο «BZRP Music Sessions #53», το οποίο είναι γεμάτο σπόντες τόσο για τον ίδιο όσο και για τη νυν σύντροφό του.

«Προφανώς και έχω ακούσει το τραγούδι. Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό γιατί δεν με αγγίζει. Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του κι όταν είσαι γονέας πρέπει να προσπαθείς να προστατεύεις τα παιδιά σου.

Ο καθένας φέρει τη δική του ευθύνη, ειδικά όσοι είμαστε γονείς, πρέπει να προσπαθούσε να προστατεύουμε τα παιδιά μας. Δεν θέλω να πω τίποτα γι’ αυτό, ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις που θεωρεί κατάλληλες και δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό γιατί τελικά το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά τα παιδιά μου. Είχα πάντα μια πολύ στενή σχέση με τα παιδιά μου και μου αρέσει που συμμετέχουν σε πράγματα που τα κάνουν ευτυχισμένα», ανέφερε ο Ζεράρ Πικέ.

Την ίδια στιγμή, προσπάθησε να αποφύγει την αναφορά στο όνομα της νέας του αγαπημένης, όταν μίλησε για την προσωπική του κατάσταση: «Είμαι καλά, είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να συνεχίσω να κάνω πράγματα».

«Στη ζωή, όταν μεγαλώνεις, μερικές φορές το να θέλεις να φύγεις είναι σαν να θέλεις να φύγεις. Αυτά τα λόγια συνοψίζουν την ψυχική μου κατάσταση εκείνη την εποχή, επειδή είχαν συμβεί πολλά πράγματα, όχι όλα σε επαγγελματικό επίπεδο, και συνειδητοποιείς πως δεν υπάρχει άλλη λύση από το να πάρεις την απόφαση να φύγεις. Όχι πάντα η καλύτερη απόφαση για σένα, αλλά η καλύτερη απόφαση για το περιβάλλον σου. Μπορεί να μην θέλεις να φύγεις από κάτι που δεν ήθελες να αφήσεις, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή», πρόσθεσε.