Ο πρώην σύζυγος της Άνιστον της εύχεται «Χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά της

Δημοσιεύθηκε: 13/02/2020 19:08
Ο πρώην σύζυγος της Άνιστον της εύχεται «Χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά της

Τα γενέθλιά της είχε χθες η Τζένιφερ Άνιστον και ένα από τα άτομα που θέλησαν να της ευχηθούν ήταν ο πρώην σύζυγός της, Τζάστιν Θέροου. Ο 48χρονος ηθοποιός μοιράστηκε στα Insta stories του μία φωτογραφία της Τζένιφερ Άνιστον, που έγινε 51 ετών χθες, μαζί με ένα γλυκό μήνυμα γενεθλίων. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία εικονίζεται η διάσημη ηθοποιός με ένα τιραντέ μαύρο μπλουζάκι και τζιν παντελόνι σε μια στάση θριάμβου. «Αρπάζοντας το 2020 για άλλη μία χρονιά» έγραψε στην ανάρτηση. «Χρόνια Πολλά Μπι» πρόσθεσε μαζί με ένα κόκκινο emoji καρδιάς. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, παρά τον χωρισμό τους τον Φεβρουάριο του 2018, με τον Τζάστιν Θέροου να της στέλνει και πέρυσι ευχές για τα γενέθλιά της δημοσιεύοντας πάλι μία ασπρόμαυρη φωτογραφία που έδειχνε την Τζένιφερ Άνιστον να κρατά κάτι κέρατα και την λεζάντα: «Χρόνια Πολλά σε αυτή την άγρια γυναίκα. Απίστευτα ευγενικά και απίστευτα αστεία. Σ’ αγαπώ Μπι».
Η Τζένιφερ Άνιστον διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με τους δύο πρώην συζύγου της
Η Τζένιφερ Άνιστον είχε μιλήσει και για τους δύο γάμους της σε συνέντευξη το 2018, λέγοντας πως τόσο αυτός με τον Τζάστιν Θέροου όσο και με τον Μπράντ Πιτ, ήταν «πετυχημένοι». «Δεν αισθάνομαι κενό. Πραγματικά δεν το θέλω. Οι γάμοι μου ήταν πολύ πετυχημένοι, κατά την προσωπική μου γνώμη. Και όταν τελείωσαν ήταν μια επιλογή που κάναμε γιατί επιλέξαμε να είμαστε ευτυχείς, και μερικές φορές, η ευτυχία δεν υπάρχει πλέον σε αυτή την σχέση». Και συνέχισε λέγοντας: «Σίγουρα υπήρξαν συγκρούσεις και κάθε στιγμή δεν ήταν υπέροχη, αλλά τελικά αυτή είναι η ζωή μας και δεν θα έμενα σε μία κατάσταση από φόβο. Από τον φόβο του να είμαι μόνη».
Κι αυτό φάνηκε από την τελευταία της συνάντηση με τον Μπραντ Πιτ στην τελετή απονομής των βραβείων SAG, που αγκαλιάστηκαν και μίλησαν σαν δύο πολύ καλοί φίλοι, ενώ δεν δίστασαν να συγχαρούν ο ένας τον άλλον για τη νίκη τους.

Άνιστον

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT