Ο Quentin Tarantino εξομολογείται: «Ο Brad Pitt γυμνός στην ταράτσα ήταν ό,τι πιο κοντινό στο να γυρίσω πορνό»

Δημοσιεύθηκε: 10 Απριλίου 2020 13:00
Ο Quentin Tarantino εξομολογείται: «Ο Brad Pitt γυμνός στην ταράτσα ήταν ό,τι πιο κοντινό στο να γυρίσω πορνό»

«Η σκηνή που ο Brad Pitt γδύνεται στην ταράτσα και επιδιορθώνει την κεραία ημίγυμνος, είναι ό,τι πιο κοντινό στο να γυρίσω πορνό. Όλες οι ταινίες πορνό ήθελαν κάποιον να έρχεται για επισκευές στο σπίτι και να γδύνεται…» δήλωσε ο Quentin Tarantino για τη συνεργασία του με το χολιγουντιανό σταρ στην ταινία «Κάποτε στο Χόλιγουντ».
Ο σκηνοθέτης, όπως διαβάσαμε στο κινηματογραφικό Flix, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Amy Schumer «3 Girls, 1 Keith» (μπορείς να ακούσεις το podcast στο Spotify) και είπε -ανάμεσα σε άλλα- αυτό που κι εμείς σκεφτόμασταν. Όχι μόνο για αυτή την ταινία. Ο Brad Pitt είναι τόσο καλός στο να βγάζει τη μπλούζα ή το πουκάμισό του που ίσως, αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, θα μπορούσε να γίνει μέρος ενός μαθήματος υποκριτικής.
Σκέψου τις ταινίες Fight Club, Troy, Allied, Fury, Snatch and most recently και τέλος το επίμαχο, Once Upon a Time… in Hollywood.
«Ο Brad είναι ντροπαλός στην πραγματικότητα. Όταν όμως είναι στο ρόλο, ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Εγώ του πρότεινα να ξεκουμπώσει σιγά σιγά τα κουμπιά του χαβανέζικου πουκάμισου και μετά να βγάλει και το μακό που φορούσε από κάτω…» τόνισε.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε τις ενστάσεις του. «Αλήθεια τώρα; Θέλεις να χάσεις τόσο χρόνο; Θα τα βγάλω όλα με μια κίνηση» του είπε. Ο Brad Pitt προφανώς και έχει άποψη για το πώς θα γδυθεί!
«Σταμάτησα να μιλάω και άφησα τον μάστερ να κάνει τη δουλειά του. Ακόμα κι ο τρόπος που έβαλε τα γάντια και έπιασε το καλώδιο – άντρας με τα όλα του», είπε.
Good job, Quentin!