Ο «διευθυντής των φυλακών» στις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Δημοσιεύθηκε: 07/10/2020 11:44
Ο "διευθυντής των φυλακών" στις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει  τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στην κάμερά της εκπομπής στο Πρωινό για τη συμμετοχή τους στις Άγριες Μέλισσες το ρόλο του διευθυντή των φυλακών που θα βρεθεί η Ελένη ύστερα από την καταδίκη

«Ο ήρωας που ερμηνεύω είναι ο διευθυντής των φυλακών. Μια ισχυρή προσωπικότητα ο ηθοποιός Βασίλης μπισμπίκης μίλησε στην κάμερά της εκπομπής στο πρωινό για τη συμμετοχή του στις άγριες μέλισσες στο ρόλο του διευθυντή των φυλακών που θα βρεθεί η Ελένη ύστερα από την καταδίκη της σε ισόβια όπως είναι και η Ελένη, που έρχεται στις φυλακές, οπότε σίγουρα θα έρθουν σε σύγκρουση. Δεν θα περάσει καλά, θα την ζορίσω λίγο. Είναι μία γυναίκα που με κάποιο τρόπο δεν χαμηλώνει το βλέμμα. Έχει δύναμη. οπότε, για να διαχειριστώ και γω όλο το κομμάτι των φυλακών και να μην έχουμε προβλήματα, πρέπει με έναν τρόπο να την γειώσω. Σε σχέση με το ρόλο εύκολο είναι, είμαι ο διευθυντής των φυλακών. Έχω την εξουσία και δεν μπορεί να μου κουνηθεί κανένας. Δηλαδή σε γυναικείες φυλακές αυτός ο άνθρωπος οργιάζει, κάνει ότι θέλει».

«Είναι κυνικός αρκετά, σκληρός πειθαρχημένος, εγωιστής και πονεμένος» αποκάλυψε, επίσης, ο Βασίλης Μπισμπίκης για τον ρόλο που έρχεται να ανατρέψει τα πάντα στην εξέλιξη των Άγριων Μελισσών. «Με κάποιο τρόπο ο ήρωας μου είναι συγγενής ψυχικά με τον Δούκα. Είναι σαν να έχει βάλει στο μάτι την Ελένη, σαν να την παρακολουθεί και να θέλει κάτι από αυτήν».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT