Ο Ριχάρδος αγοράζει γνωστό νυχτερινό κέντρο με Άντζελα, Κιάμο και Snik

Δημοσιεύθηκε: 24 Οκτωβρίου 2019 11:31
Ο Ριχάρδος αγοράζει γνωστό νυχτερινό κέντρο με Άντζελα, Κιάμο και Snik

Τον Ριχάρδο τον γνωρίσαμε μέσα από την τηλεόραση έχοντας κατακλείσει τα media με διαφημίσεις των ενεχυροδανειστηρίων του. Ο «βασιλιάς του χρυσού» ετοιμάζεται να μπει δυναμικά και στον χώρο της νύχτας, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Μπαμ και του Βαγγέλη Καράλη θα αγοράσει γνωστό νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Ριχάρδος Δημήτρης Μυλωνάς, όπως είναι το πλήρες όνομά του, θα αναλάβει το γνωστό νυχτερινό κέντρο «Club 22». Τα ονόματα που ακούγονται ότι θα είναι στο σχήμα του επιχειρηματία είναι η Άντζελα Δημητρίου, ο Πάνος Κιάμος και ο ράπερ Snik, ο οποίος ακούγεται δυνατά τελευταία για τη φημολογούμενη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μάλιστα, ο Ριχάρδος έχει πρωταγωνιστήσει και σε video clip του ράπερ και όπως είναι γνωστό, ο ενεχυροδανειστής στηρίζει τον Snik επαγγελματικά.

Πώς κατάφερε να γίνει ο «βασιλιάς του χρυσού»

Ο Ριχάρδος Δημήτρης Μυλωνάς μπήκε στη ζωή μας την τελευταία οκταετία. Η δραστηριοποίησή του στον τομέα των ενεχυροδανειστηρίων έγινε στοχευμένα, δυναμικά και επώνυμα με αποτέλεσμα να ξεχωρίσει από τα εκατοντάδες «αγοράζω χρυσό» που ξεφύτρωναν σαν μανιτάρια στις αρχές της δεκαετίας. Ξεκίνησε δειλά την προβολή του σε κανάλια χαμηλής τηλεθέασης, πέρασε στις «φθηνές ζώνες» μεγάλων καναλιών και όσο μεγάλωνε επεκτείνονταν και αυξάνονταν τα έσοδά του, πέρασε στις primetime ζώνες ακόμη και στην προβολή μέσω εκπομπών. Ο Ριχάρδος γεννήθηκε το 1967, από Έλληνα πατέρα και Βραζιλιάνα μητέρα. Σε αυτήν τη ρίζα φέρεται να χρωστάει και το όνομα «Ριχάρδος». Σύμφωνα με πληροφορίες, που είχε εκμυστηρευθεί ο ίδιος, οι γονείς του χώρισαν και αυτός μεγάλωσε με τον πατέρα του. Ο τελευταίος διατηρούσε μεγάλη έκθεση επίπλων. Η επιχείρηση με τα έπιπλα έπεσε έξω και πατέρας και γιος βρέθηκαν να γυρίζουν τους δρόμους του κέντρου με ένα καροτσάκι με βιβλία. Η πρώτη επαφή με τον χώρο των κοσμημάτων ήρθε όταν ασχολήθηκε με το εμπόριο ημιπολύτιμων λίθων που εισήγαγε από την πατρίδα της μητέρας του, την Βραζιλία. Η πώληση γινόταν από το πρώτο κατάστημα που διέθετε στην Αγίου Μελετίου. Οι δουλειές πήγαιναν καλά και σύντομα επεκτάθηκε και με δεύτερο κατάστημα στην οδό Πατησίων. Σήμερα έχει εξήντα ενεχυροδανειστήρια σε όλη την Ελλάδα και δύο στο εξωτερικό, Ισπανία και Πορτογαλία.

Πηγή: Μπαμ