Ο Σφακιανάκης τη «λέει» ευθέως -από την πίστα- στον Παπαδόπουλο (βίντεο)

10 Δεκεμβρίου 2018 12:54

«Μια αποσαφήνιση λοιπόν γιατί μου το χρεώνουν συνέχεια, κάτι το οποίο δεν έχω κάνει, κάτι που δεν έχω πει και μου το χρεώνουν, δεν είναι δίκαιο. Αλλά το αντιμετωπίζω με ψυχραιμία γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Όλο αυτό που έγινε είναι λάθος. Θα το καταλάβει κάποια στιγμή (…).»

«Με τους ανθρώπους ζεις στην κοινωνία και πρέπει να τους αντιμετωπίζεις όπως σου συμπεριφέρονται. Προέκυψε κάτι τις τελευταίες δύο-τρεις ημέρες. Θα ήθελα να ξέρετε, μάλλον οι περισσότεροι, ότι αυτό που βλέπετε και ακούτε αυτό είμαι, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ψέματα λένε αυτοί που φοβούνται ή αυτοί που θέλουν κάτι να σας κλέψει. Ούτε να σας κλέψω θέλω ούτε φοβάμαι να πω την αλήθεια…»

Ο Notis είπε και ελάλησε. Και φυσικά όλα τα προηγούμενα αφορούν τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Ο Γιώργος την Πέμπτη αποχώρησε απ’ το σχήμα με Σφακιανάκη-Πάολα, που ξεκίνησε την Παρασκευή. Είπε, δε, ότι έφυγε εξαιτίας του «Sfak» που του έκοψε το δεύτερο μέρος του προγράμματός του. Ο Σφακιανάκης, λοιπόν, μίλησε κι έδωσε τη δική του εκδοχή.

Ο Νότης Σφακιανάκης, κατέληξε λέγοντας on stage ότι η συμφωνία τηρήθηκε και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, κατηγορεί λάθος άνθρωπο: «Κατηγορεί άνθρωπο που δεν είναι να τον κατηγορείς, είναι να τον αγκαλιάζεις, να τον φιλάς, να τον αγαπάς.»