Ο Σωκράτης Αλαφούζος σε νέα σειρά του Netflix

Δημοσιεύθηκε: 14/01/2020 08:40
Ο Σωκράτης Αλαφούζος σε νέα σειρά του Netflix

Ο ταλαντούχος Έλληνας ηθοποιός Σωκράτης Αλαφούζος εμφανίζεται στη σειρά του Netflix «AJ and the Queen».

Ο Σωκράτης Αλαφούζος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Αμερική, όπου έχει συμμετέσχει σε περίφημες τηλεοπτικές παραγωγές. Ύστερα από το πέρασμα που έκανε από τη διάσημη σειρά «Criminal Minds», πρόσφατα τον είδαμε στη σειρά του Netflix «AJ and the Queen», όπου υποδύεται τον Ιγκόρ, έναν Ρώσο κλειδαρά!
Ο ηθοποιός υποδύεται έναν αστείο Ρώσο κλειδαρά, ο οποίος έχει αναλάβει να φτιάξει την πόρτα ενός από τους χαρακτήρες. Με σπαστή αγγλική προφορά, τον ακούμε να αρνείται την Coca Cola light που του προσφέρουν, λέγοντας ότι προτιμά την Pepsi! Μιλώντας για τον ρόλο του στην εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή πριν από μερικούς μήνες είπε ότι νιώθει περήφανος για την επιτυχία του, αφού παρά την πληθώρα Ρώσων που υπάρχουν στην Αμερική, κατάφερε εκείνος να κερδίσει το ρόλο.

Αάφούζ
Η υπόθεση της σειράς αφορά τις περιπέτειες της ταλαντούχας drag queen Ruby Red, η οποία χάνει όλες τις οικονομίες της και αναγκάζεται να ξεκινήσει τουρνέ. Στο πλευρό της, μια πολύ ικανή και απρόσμενη βοηθός, η 10χρονη AJ!

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.