Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση; Όλες οι λεπτομέρειες

15 Μαρτίου 2022 15:26

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση; Όλες οι λεπτομέρειες

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετά από ένα χρόνο από το τέλος του «Στην υγεία μας ρε παιδιά», επιστρέφει στη τηλεόραση.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση; Όλες οι λεπτομέρειες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σπύρος Παπαδόπουλος πρότεινε στην ΕΡΤ να κάνουν μια σειρά – μυθοπλασία, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο ίδιος.

Ο προσωρινός τίτλος της σειράς είναι «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Αν όλα πάνε καλά και περάσει το στάδιο της έγκρισης, θα την δούμε στις οθόνες μας την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις….

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είμαι υπερήφανος που δεν θα βρεθεί άνθρωπος να πει ότι του έχω φερθεί σκάρτα»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος άνοιξε το καμαρίνι του στον Άρη Καβατζίκη και μίλησε για τη νέα του θεατρική παράσταση, για τα προσωπικά του, για την περιπέτεια της υγείας του και για το Στην υγειά μας ρε Παιδιά.

Έχει κάνει δύο γάμους στη ζωή του

Όσο για την προσωπική του ζωή, παραδέχτηκε: «Είχα στη ζωή μου μακροχρόνιες σχέσεις αλλά ήμουν φανατικά εναντίον του γάμου και έχω κάνει δύο γάμους. Ούτε ξέρω πως γινόταν και παντρευόμουν. Ίσως για το χατίρι των συγγενών».

«Δεν θεωρούσα τον γάμο κάτι φοβερό. Όσο υγιές είναι να παντρεύεσαι άλλο τόσο υγιές είναι και να χωρίζεις. Εγώ δουλεύω τη σχέση και όταν τελειώσει», συμπλήρωσε.

«Είμαι υπερήφανος που δεν θα βρεθεί άνθρωπος να πει ότι του έχω φερθεί σκάρτα, γιατί έτσι με μεγάλωσαν οι γονείς μου. Είμαι υπερήφανος για τον γιο μου και για τη δουλειά μου στο θέατρο», υπογράμμισε ο ηθοποιός.

Το «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» και το απότομο τέλος του

Για το τέλος του «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» αποκάλυψε: «Ξύπνησα ένα πρωί στις 5:30, στη Νάξο και έγραψα το μήνυμα πως θα ήταν η τελευταία χρονιά της εκπομπής.

Κάποιοι όμως το παρεξήγησαν. Θεώρησαν ότι ήταν το τελευταίο επεισόδιο και μια «κυρία» μας έκοψε τρία επεισόδια πριν. Δεν προλάβαμε να χαιρετήσουμε τον κόσμο.

Υπέβοσκε κάτι στην ψυχή μου για το τέλος της εκπομπής γιατί γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου.

Κοιτούσαν κάποιοι περισσότερο τα νούμερα. Ενώ εγώ δεν τα κοιτούσα και ήθελα απλά να παρουσιάζω τα τραγούδια. Να μαθαίνουν και οι νέοι τον Τσιτσάνη και τον Βαμβακάρη».

«Τα δύο τελευταία χρόνια γινόντουσαν όλο και περισσότερες παρεκκλίσεις. Άρχισε και με κούραζε αυτό και δεν ήθελα να έρθω σε ρήξη με ανθρώπους που αγαπούσα. Έβαζα νερό στο κρασί μου αλλά ένα πρωί είπα… τέλος», ανέφερε.

Η σοβαρή περιπέτειά του με τον καρκίνο

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για τον καρκίνο που του χτύπησε την «πόρτα». «Είπα ότι ο καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δικιά μου.

Ήμουν πάντα γειωμένος και δεν με απασχολούσε το μέλλον. Ήμουν ψύχραιμος. Δεν αναρωτήθηκα ποτέ «γιατί σε μένα;». Τι θα πει γιατί σε μένα. Ποιος είσαι ρε φίλε;».

«Ήξερα από την αρχή ότι ήταν δύσκολος και επικίνδυνος ο καρκίνος μου. Ο γιατρός μου είχε πει ότι μπορεί να έχω και 3 μήνες ζωής.

Ο όγκος ήταν μέσα στο νεφρό. Εάν είχαν διασπαρεί τα καρκινικά κύτταρα ήταν τελειωμένη υπόθεση. Αφαιρέσαμε το νεφρό και τελείωσε», κατέληξε.