Ο Συνήγορος: Αυτή είναι η νεα σειρά του Star που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα

17 Μαρτίου 2022 02:30

«Ο συνηγορος», κάνει πρεμιέρα  τη Δευτέρα 21/3 στη 01:00 και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα αμέσως μετά το επεισόδιο του MasterChef 2022. 

Από το Γραφείο 605 της Κεντρικής Εισαγγελίας της Σεούλ, όπου εργαζόταν 24 ώρες το 24ωρο, με ένα ανοιγοκλείσιμο των ματιών, ανακαλύπτει ότι έχει γίνει ο κρατούμενος 3866! Από αφοσιωμένος οικογενειάρχης, ξυπνάει αδίστακτος δολοφόνος!

Ένας παθιασμένος υπερασπιστής του Νόμου κατηγορείται για τη δολοφονία της γυναίκας και της 6χρονης κόρης του!  Ένας άντρας, που έχει χάσει τη μνήμη της πιο σημαντικής στιγμής στη ζωή του! Έτσι ξεκινά η ιστορία μας.

Αρχικά φαίνεται σαν μια περίπτωση προσωρινής απώλειας μνήμης, που ενεργοποιήθηκε ως μηχανισμός αυτοάμυνας ή ως απελπισμένη προσπάθεια να επιστρέψει στις χαρούμενες μέρες, πριν από το τραγικό συμβάν. Και ο ίδιος παραδίνεται στη μοίρα του, αποδεχόμενος, σχεδόν με ανακούφιση, τη θανατική ποινή. Η φωνή της καρδιάς του όμως φωνάζει πως είναι αθώος!

Όμως, μετά από μια σειρά ανατροπών, τα κρυμμένα κομμάτια του σχολαστικά δημιουργημένου παζλ της ενοχής του, ενώνονται και η μεγάλη εικόνα εμφανίζεται σιγά – σιγά. Ωστόσο, καμία  παράσταση δεν τελειώνει μέχρι να πέσει η αυλαία.

Ένα δυνατό, έντονο ανθρώπινο δράμα αρχίζει. Πρέπει να βρει τον πραγματικό δολοφόνο, που σκότωσε τη γυναίκα του! Πρέπει να πάρει πίσω τη χαμένη κόρη του! Πρέπει να επιβιώσει! Θα καταφέρει να θυμηθεί την αλήθεια και να αποκαταστήσει το όνομά του;

Ένα  μήνυμα ελπίδας και νίκης σε έναν κόσμο με θλιβερό παρόν και αβέβαιο μέλλον. Ακόμα και όταν φαίνεται ότι η ζωή μας πνίγει σε αφόρητο σημείο, υπάρχει πάντα ελπίδα, αν είμαστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσουμε και να κατακτήσουμε την απόγνωση.

Γρήγοροι ρυθμοί σε μια καλά δομημένη δραματική σειρά αστυνομικού μυστηρίου, που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά προβλήθηκε στην Κορέα από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2017 και σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία κερδίζοντας σε μεγάλες τηλεοπτικές διοργανώσεις βραβεία ως «Καλύτερη σειρά της χρονιάς» και «Καλύτερη δραματική σειρά» αλλά και για την καθηλωτική, όπως χαρακτηρίστηκε από τον Τύπο της χώρας, ερμηνεία του πρωταγωνιστή, Τζι Σουνγκ.