Ο Τάσος Κωστής μιλάει για τη «μάχη» του με τον καρκίνο

16 Νοεμβρίου 2019 13:52

Κωστής

Ο Τάσος Κωστής ήταν καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο, αλλά και στην αντίδρασή του όταν έμαθε για την ασθένειά του. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το πρόβλημα υγείας του, ενώ αποκάλυψε πως θέλησε να κρατήσει μακριά από αυτό τους δικούς του ανθρώπους.
Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Όταν το άκουσα έπαθα σοκ. Σου φεύγει η γη κάτω από τα πόδια σου. Ήταν καρκίνος στο παχύ έντερο. Στο πρώτο σοκ, «καρκίνος», δύσκολη λέξη. Συνήθως λέμε η κακιά αρρώστια και το ξορκίζουμε αλλά δεν βγαίνει τίποτα ξορκίζοντάς το. Ήθελα πρώτα να καταλάβω με το μυαλό μου τι είναι αυτό που έχω μπροστά μου. Αυτό που έχω είναι μάχιμο; Μπορώ να παλέψω μαζί του; Μόλις ανακάλυψα πως μπορώ να παλέψω μαζί του, πάλεψα και είμαστε ισοπαλία. Δεν θα πω ποτέ τη λέξη κέρδισα, όχι. Δεν ξέρεις ποτέ. Καλά είναι έτσι. Ούτε κέρδισα ούτε έχασα. Ακόμα περισσότερο συνειδητοποίησα πόσο περαστικοί είμαστε από τη ζωή και αυτό το κομματάκι που θα ζήσουμε θα πρέπει να το ζήσουμε όμορφα.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θέλω να βλέπω τους δικούς μου ανθρώπους στεναχωρημένους. Επειδή ο γιος μου είναι εσωστρεφής σαν τη γυναίκα μου, τα κρατάει όλα πολύ μέσα του, έλεγα καλύτερα να μην έρχεται στο νοσοκομείο. Έδινα εγώ κουράγιο γιατί δεν θέλω να με λυπούνται» δήλωσε με ειλικρίνεια ο Τάσος Κωστής. «Ήθελα να μην έρχεται να με βλέπει έτσι. Έπαιρνα κουράγιο από μόνος μου, δεν χρειάζομαι από τους άλλους. Κάπνιζα τριάμισι πακέτα την ημέρα» παραδέχθηκε και συνέχισε: «Άφησα να μου αφαιρεί ποιότητα ζωής το τσιγάρο και δεν μπορούσα πια να κάνω κάποια πράγματα που ήθελα έτσι όπως ήθελα να τα κάνω».