Ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ είναι άστεγος και απένταρος

Δημοσιεύθηκε: 16/09/2019 15:43
Ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ είναι άστεγος και απένταρος

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Mirror, ο Φαντί Φαουάζ, μετά το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ, έχει έρθει αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο της ζωής.
Ο Φαουάζ μέχρι πρότινος απολάμβανε τη μεγάλη ζωή όντας στο πλευρό του Τζορτζ Μάικλ στην πολυτελή κατοικία του, πλέον όμως πρέπει να δουλέψει για να βγάλει τα προς το ζην.
Υπενθυμίζεται ότι στο άνοιγμα της διαθήκης του τραγουδιστή, το όνομα του Φαντί Φαουάζ δεν υπήρχε πουθενά, γεγονός που έκανε τον ίδιο να… εκραγεί, με την αστυνομία να του περνά χειροπέδες αφού εθεάθη σε κατάσταση αμόκ να σπάει την έπαυλη που διέμενε με τον Τζορτζ Μάικλ, πριν πεθάνει τα Χριστούγεννα του 2016.
Σε ανάρτησή του στο Facebook, που λίγο μετά τη διέγραψε, ο πρώην κομμωτής κατηγορούσε τους δικηγόρους του αποθανόντος τραγουδιστή για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Για την ιστορία, η περιουσία του Τζορτζ Μάικλ που έφτανε τα 98 εκατομμύρια λίρες, πήγε όλη στην οικογένειά του.
Η παρακάτω εικόνα αποτυπώνει την άσχημη κατάσταση στην οποία είναι πλέον ο Φαντί Φαουάζ. Περιπλανώμενος στους δρόμους με ένα τσιγάρο στο χέρι.

Φαντί Φαουάζ

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.