Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης για τον γάμο του – «Βέβαια και θα το ξανάκανα»

Συντάκτης: Newsroom

14 Δεκεμβρίου 2022 16:32

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης για τον γάμο του - «Βέβαια και θα το ξανάκανα»

Ήταν μια μεγάλη εμπειρία της ζωής μου μεγάλη και χαίρομαι που την έζησα. Βέβαια και θα το ξανάκανα.

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στο «Mega Καλημέρα» βρέθηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Με αφορμή την παρουσίαση της εκπομπής «Night Out», ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική του ζωή και τον άγνωστο γάμο του.

«Έχω κάνει έναν γάμο. Ήθελα να το ζήσω και το έζησα. Μου άρεσε πολύ, δεν το παίρνω πίσω. Δεν παίρνω τίποτα πίσω στη ζωή μου. Για αυτόν τον γάμο, θα απαντήσω διπλωματικά, δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία της ζωής μου μεγάλη και χαίρομαι που την έζησα. Βέβαια και θα το ξανάκανα. Δεν μπορώ να προβλέψω, αλλά μπορεί και να το ξανάκανα. Θέλω να κάνω οικογένεια σαν τρελός.

Εγώ έτσι όπως ζω τη ζωή μου, θεωρώ ότι δεν μπορώ να χωρέσω σε αυτό το στερεοτυπικό καλούπι του γάμου. Δεν είμαι εναντίον, αλλά δεν νομίζω ότι μου κάνει. Θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο που θέλει αυτά που θέλω κι εγώ. Δηλαδή, θέλει μια βάση, αλλά θέλει και την τρέλα του, τη γύρα του σε όλα τα επίπεδα. Θέλω τη βάση μου και να μπορώ να ζω και μια ξέφρενη ζωή», εξομολογήθηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον άγνωστο γάμο του!

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον άγνωστο γάμο του!

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον γάμο έκανε στο παρελθόν.

«Έχω κάνει αρραβώνα στο παρελθόν και έχω παντρευτεί κιόλας. Ο γάμος ήταν για εμένα κάτι πολύπλοκο. Την δεδομένη στιγμή ήθελα να το κάνω και το έκανα. Θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί, αλλά θέλω να εξαλείψω το να είναι για εγωιστικούς λογούς. Θα έκανα παιδί με έναν άνθρωπο που θα ήταν η βάση μου, αλλά θα μπορούσα να είμαι και το αερικό που έχω ανάγκη να είμαι», είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Έχασα όλα μου τα μαλλιά σε μια νύχτα»

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Έχασα όλα μου τα μαλλιά σε μια νύχτα»

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά κυρίως για τη μεγάλη κρίση άγχους που πέρασε όταν ήταν 19 ετών. Με αποτέλεσμα αρχικά να χάσει όλα του τα μαλλιά

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποκάλυψε στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ το γεγονός ότι σε ηλικία 19 ετών λόγω του μεγάλου άγχους που είχε έπεσαν τα μαλλιά του και όταν ξαναβγήκαν ήταν άσπρα.

«Είχα από πολύ μικρή ηλικία άσπρα μαλλιά, από τα 19. Ακριβώς όπως τα βλέπετε σήμερα. Μπορεί να έχουν σκουρίνει και λίγο. Ήταν πολύ άσπρα. Όταν ξεκίνησα τη μυθοπλασία εδώ, μου τα έβαφαν γιατί έκανα τον 20άρη. Στους Λατρεμένους μου Γείτονες έκανα τον 20άρη, δεν μπορούσα να έχω άσπρα μαλλιά. Ήμουν κάθε δύο εβδομάδες με τη ρίζα. Με κούραζε πάρα πολύ αυτό. Στο Μπρούσκο στην τρίτη σεζόν τους είπα ότι αυτός ο ρόλος θα μπορούσε να έχει κι άσπρα μαλλιά. Τους μίλησα, τους έπεισα κι άφησα τα μαλλιά μου γκρίζα».

Οι πρώτες του αντιδράσεις

«Φρίκαρα για ένα μήνα. Είχα πάθει σοκ. Μου είχε φύγει το ένα φρύδι, τα ματόκλαδα. Μου συνέβη και δεύτερη φορά. Ίσως ήμουν πιο ευαίσθητος σε θέματα που με έκαναν να μην μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια. Το στρες μου κράτησε αρκετά. Όταν πήγα στην Αγγλία το 2012-2013, εκεί το ξανάπαθα. Την πρώτη φορά ήμουν καλοκαίρι εδώ στην Ελλάδα».
«Ήταν πολύ άβολο. Σε ένα βράδυ έφυγαν όλα τα μαλλιά. Κοιμήθηκα και ξύπνησα έτσι το πρωί. Έφευγαν τούφες. Δεν είναι ότι ξυπνάς ξαφνικά φαλακρός. Ξαφνικά ξυπνάς και φεύγουν οι τούφες. Τρόμαξα. Ήμουν με τους γονείς μου. Τους αισθανόμουν φρικαρισμένους για να μην πάθω εγώ κάτι ψυχολογικό. Υπήρχε ψυχραιμία. Πήγα έκανα τα πάντα. Το ξεπέρασα πολύ γρήγορα όταν μου είπαν ότι είναι καλό να βγαίνει ένας στρεσογόνος παράγοντας στα μαλλιά. Τη δεύτερη φορά δεν με πείραξε καθόλου». Ομολόγησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Η παρεξήγηση με τη Δανάη Μπάρκα

Μίλησε εκρηκτικό χαρακτήρα του και τον τρόπο συμπεριφοράς του. Ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως μια από τις τελευταίες του παρεξηγήσεις ήταν με τη Δανάη Μπάρκα. «Είχε κάνει κάτι εν αγνοία της που δεν έκανε, εγώ θεώρησα ότι δεν είναι έτσι. Από ένα σημείο και μετά εκνευρίστηκε κι αυτή και σταμάτησε να μου μιλάει. Μου έλειψε πάρα πολύ. Εγώ την προσέγγισα βέβαια. Με το που ήρθα φέτος, της έστειλα ένα μήνυμα».