Ο Θοδωρής Αθερίδης ταΐζει τον εγγονό του με το μπιμπερό!

9 Οκτωβρίου 2019 13:50

Αθερίδης

Μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με μία από τις πρώτες στιγμές που μοιράζεται με τον εγγονό του ανέβασε στο λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα ο Θοδωρής Αθερίδης. Στη φωτογραφία έχει στην αγκαλιά του τον νεογέννητο εγγονό του και τον ταΐζει με μπιμπερό! Το βλέμμα αγάπης και τρυφερότητας τα λέει όλα! Στις 22 Σεπτεμβρίου, η κόρη του Φωτεινή Αθερίδου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Αθερίδης
Κάτω από τη φωτογραφία ο ηθοποιός έγραψε:
«Την εποχή που είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ώριμη εκδοχή μου, τα τριαντατέσσερά μου χρόνια στο επάγγελμα που -αλίμονο- σαν χθες μου φαίνεται η φοίτηση μου στην σχολή, που εδώ και χρόνια έπαψα να είμαι ο «μικρός» στους θιάσους, παράλληλα με την προσφώνηση στον πληθυντικό των μαθητών μου, αυτήν την εποχή που εμπέδωσα πως μετά τα πενήντα έχει άλλη ομορφιά η ζωή, συνέβη….
Και συνέβη όμορφα σαν δώρο-πάντα εξ ορισμού είναι δώρο η ζωή.
Ξανά έγινα μικρός. Μικρός πραγματικά, όχι κατά την γνώμη μου. Όχι ταπεινά μικρός.
Όπως λέμε «πόσο μικρός απέναντι στα θαύματα της ζωής». Σ´ αυτό ούτως ή άλλως είμαστε όλοι όχι μικροί, αμεληταίοι θα έλεγα. Εννοώ μικρός μικρός.
Μικρός για παππούς!!! Ξαναέγινα μικρός σε κάτι. Κι είναι τόσο σημαντικό αυτό το κάτι. Τόσο σημαντικό που είναι σημείο αναφοράς. Έτσι λοιπόν Νοιώθω μικρός και πάλι, νεαρός, πολλά υποσχόμενος που τόσο μου άρεσε και το ‘χα πεθυμήσει. Να είμαι «πολλά υποσχόμενος»».