Ο Τσάρλι Σιν αρνείται να πληρώσει διατροφή στην πρώην σύζυγό του γιατί δεν έχει δουλειά…

Δημοσιεύθηκε: 10/09/2019 11:38
Ο Τσάρλι Σιν αρνείται να πληρώσει διατροφή στην πρώην σύζυγό του γιατί δεν έχει δουλειά…

Μία νέα διαμάχη έχει ξεκινήσει ανάμεσα σε ένα πάλαι ποτέ αγαπημένο παντρεμένο ζευγάρι… Φαίνεται όμως ότι μετά το διαζύγιό τους η Ντενίζ Ρίτσαρντς και ο Τσάρλι Σιν δεν μπορούν να βρουν δίαυλο επικοινωνίας και το πρόβλημα ξεκινάει από τις οικονομικές τους συμφωνίες…
«Σπατάλησε πάνω από 24 εκατομμύρια δολάρια από την πώληση του μεριδίου του από το “Two and a Half Men” για να πληρώσει προσωπικά χρέη και να υποστηρίξει τον πανάκριβο τρόπο ζωής του, σε βάρος της καταβολής διατροφής για τα παιδιά του» καταγγέλλει η πρώην σύζυγος του Τσάρλι Σιν.

Σιν Ριτσ
Να θυμίσουμε ότι ο Τσάρλι Σιν και η Ντενίζ Ρίτσαρντς χώρισαν το 2006, έπειτα από τρία χρόνια έγγαμης ζωής. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη 15χρονη Σαμ και τη 14χρονη Λόλα.
Από τη δικαστική απόφαση του 2016, ο Σιν δεν έχει καταβάλει διατροφή ύψους 450.000 δολαρίων, ενώ μετέφερε περιουσιακά στοιχεία άνω των 600.000 δολαρίων σε συγγενείς του.
Ο ίδιος μάλιστα εξηγεί: «Δεν έχω καταφέρει να βρω σταθερή δουλειά και έχω μπει στη μαύρη λίστα της βιομηχανίας του θεάματος. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση των εισοδημάτων μου»…

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT