Ο Τζόνι Ντεπ παρτάρει με την Κέιτ Μος σε συναυλία στο Λονδίνο, ενώ οι ένορκοι συνεδριάζουν

Συντάκτης: Newsroom

1 Ιουνίου 2022 14:02

Μπορεί ο Τζόνι Ντεπ να είναι αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του δεν χάνει την ευκαιρία για διασκέδαση  μαζί με την Κέιτ Μος.

Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται σε μία απίστευτη δικαστική διαμάχη με την τελευταία σύζυγό του μία διαμάχη που έχει απασχολήσει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης με τον ηθοποιό να διασύρεται από την πρώην αγαπημένη του με απίστευτες λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

Και ενώ οι ένορκοι συνεδριάζουν για την τύχη του ο ηθοποιός έχει αποφασίσει να μην σημασία σε τίποτα και να το ρίξει έξω διασκεδάζοντας ένα μεγάλο πάρτι.

Στο πλευρό του βρέθηκε το σούπερ top model Kate Moss η οποία έχει γίνει κόκκινο πανί Άμπερ Χερντ.

Το διάσημο μοντέλο είχε βρεθεί στο πλευρό του πρώην συντρόφου της Johnny Depp καταθέτοντας στο δικαστήριο ότι ο ηθοποιός δεν υπήρξε ποτέ βίαιος και κακοποιητικος απέναντί της απεναντίας την βοήθησε σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής.

«Φεύγαμε από το δωμάτιο, ο Τζόνι έφυγε πριν από εμένα και προηγουμένως, είχε καταιγίδα. Καθώς έβγαινα από το δωμάτιο, κατέβηκα τις σκάλες και γλίστρησα, πόνεσε η πλάτη μου. Ούρλιαξα, γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί και πονούσα πολύ. Γύρισε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με μετέφερε πίσω στο δωμάτιό μου και ζήτησε ιατρική βοήθεια»,