Ο Βασίλης Ζούλιας σχολιάζει το στυλ της Μαρέβας Μητσοτάκη και της Περιστέρας Μπαζιάνα

13 Σεπτεμβρίου 2019 09:50

Μαρεβ

Στην πρωινή εκπομπή του Star «Η φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας και όπως ήταν φυσικό ερωτήθηκε σχετικά με τη δημόσια ανάρτηση που είχε κάνει, όπου συνέκρινε τη Μαρέβα Μητσοτάκη με την Αμαλία Μεγαπάνου… Ο σχεδιαστής διευκρίνισε λοιπόν τι εννοούσε και πώς προέκυψε αυτή η σύγκριση, αλλά και για την εμφάνιση της συζύγου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην επίσκεψη στο Παρίσι…

Μαρέβ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα και το πρωθυπουργικό ζεύγος Μακρόν στην πρόσφατη επίσκεψή τους στη Γαλλία

«Δεν μίλησα για τη συγκεκριμένη εμφάνιση αλλά για το γενικότερο στιλ της Μαρέβας και η αλήθεια είναι μία: έχει φέρει έναν φρέσκο αέρα.
Δεν είχαμε ποτέ μια τέτοια πρώτη κυρία. Από την Αμαλία Μεγαπάνου είχαμε να ασχοληθούμε με το στιλ κάποιας πρώτης κυρίας. Πέρασαν 50 χρόνια. Σκέφτηκε το πρωί να βάλει τα χρώματα της Γαλλίας, πήγε και μια χαρά… Σε κάποιους άρεσε, σε κάποιους δεν άρεσε, εκείνη δεν την ένοιαξε καθόλου. Εγώ δεν αναφέρθηκα καθόλου σε αυτή την εμφάνιση, ούτε θα αναφερθώ. Δεν μπορούμε για μία εμφάνιση που ήταν πετυχημένη ή όχι να κρίνουμε έναν άνθρωπο». Σε αυτή της την εμφάνιση, η Μαρέβα Μητσοτάκη είχε επιλέξει να φορέσει ένα μπλε Celine σακάκι, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα παντελόνι με ρίγες και κόκκινο πουκάμισο.

Μπαζ

Όταν η Μπέτυ Μπαζιάνα υποδέχτηκε την Μπριζίτ Μακρόν στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2017.

«Η Μπέττυ Μπαζιάνα είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, πολύ έξυπνη, με επίπεδο, με μόρφωση κ.λπ. Εντάξει, δεν ήξερε να ντυθεί και πήγε από το 2 στο 9-10», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=1C-jqncPvHo