Η οικογένεια Ομπάμα “διακοπάρει” χλιδάτα και αλά γαλλικά – τα μέτρα ασφαλείας & πόσο θα μείνουν στην Ευρώπη (φωτογραφίες+βίντεο)

19 Ιουνίου 2019 18:06

Εφτασαν στο αεροδρόμιο της Αβινιόν και κατευθύνθηκαν την Βιλνέβ λεζ Αβινιόν, που αντικρίζει την πόλη της Αβινιόν από την άλλη όχθη του Ροδανού ποταμού. Με θέα ένα πανέμορφο τοπίο, η οικογένεια Ομπάμα κάνει τις διακοπές της αλά γαλλικά, πληρώνοντας μόνο και λέμε μόνο γιατί οι ελληνικές είναι, ομολογουμένως, πολύ ακριβότερες -ειδικά στην Μύκονο- 55.000 ευρώ την εβδομάδα.

Επίσημη επιβεβαίωση σχετικά με την ακριβή κατοικία που θα διαμείνει ο Δημοκρατικός πρώην προέδρος και η οικογένειά του δεν δόθηκε, αλλά σύμφωνα με τον τοπικό τύπο και συγκεκριμένα την εφημερίδα Midi Libre, θα περάσουν την εβδομάδα στο νησί Μπαρθελά, που περιβάλλεται από τις όχθες του ποταμού.

Πού έχουν καταλύσει
Βρίσκονται στο Μα ντε Πουαριέ, ένα αρχοντικό του 18ου αιώνα που ανήκει σε μια αμερικανική οικογένεια και είναι όντως χάρμα οφθαλμών. Για χαζέψτε απ’ το ακόλουθο βίντεο. Όσο για το πόσο θα μείνουν εκεί, μία εβδομάδα! Ε, δεν είναι και σπάταλοι. Την Παρασκευή, δηλαδή, «αριβεντέρτσι».

Ενσωματωμένο βίντεο

Pauline Lallement@pau_lallement

Vidéo : Après moins d’une heure de visite dans le Palais des Papes, Barack Obama se rend en face au restaurant étoilé la Mirande @ParisMatch

49 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

ΤΙΡ

Οι φήμες είχαν οργιάσει την περασμένη εβδομάδα, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι ο πρώην αρχηγός του αμερικανικού κράτους και η οικογένειά του θα διαμείνουν σε κατοικία στο μεγαλοπρεπές κτήμα του Γάλλου πρώην οδηγού της Formula 1 Ζαν Αλεζί, σε ορεινή περιοχή του Βιλνέβ, αλλά δεν συνέβη!

Ένας μηχανισμός ασφαλείας δημιουργήθηκε από το νομό Γκαρντ γύρω από τον τόπο διαμονής της οικογένειας Ομπάμα. Αλλά είναι η ομάδα σωματοφυλάκων του τέως ενοίκου του Λευκού Οίκου που θα προστατεύει τον ίδιο και την οικογένειά του καθόλη τη διάρκεια των περιηγήσεών τους.