Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Δεν θέλω να ξέρω τι λένε οι άλλοι για μένα, δεν μπορώ να το διαχειριστώ»

2 Μαΐου 2022 09:40

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Δεν θέλω να ξέρω τι λένε οι άλλοι για μένα, δεν μπορώ να το διαχειριστώ»

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε για το θέατρο, την επιστροφή του στην τηλεόραση με τις Άγριες Μέλισσες, καθώς και για τη σχέση που έχει με τη δημοσιότητα και τα social media.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Δεν θέλω να ξέρω τι λένε οι άλλοι για μένα, δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

«Νιώθω άβολα, ντρέπομαι να ακούω καλά λόγια. Εγώ την ηθοποιία την κάνω για να εκφραστώ και το άλλο είναι συνέπεια. Εννοείται ότι χαίρομαι αλλά μου είναι δύσκολο να το διαχειριστώ. Τα λαμβάνω όμως τα καλά λόγια και είμαι ευγνώμων». Τόνισε ο ηθοποιός ο οποίος δεν βλέπει σχεδόν ποτέ τον εαυτό του στην τηλεόραση.
«Όσο μεγαλώνω τόσο γίνεται μεγαλύτερη η ανάγκη να θυμάμαι τον λόγο για τον οποίο παίζω. Πλέον μπορώ να επιλέγω ρόλους».

Ο ρόλος του στις «Άγριες Μέλισσες»

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό και χαίρομαι που είμαι στον 3ο κύκλο που ολοκληρώνει όλο αυτό και αποτελώ ένα μικρό μέρος του. Εμένα η σχέση μου με την τηλεόραση σταμάτησε με την έλευση της οικονομικής κρίσης. Εκεί τελείωσε η σχέση μου με την τηλεόραση. Είχα να κάνω τηλεόραση από το 2009 και έχουμε 2022. Αυτά τα 13 χρόνια δεν είχα καμία σχέση. Επέστρεψα στην τηλεόραση με τις Μέλισσες. Η τελευταία μου σειρά ήταν οι “4” το 2009 και από τότε μέχρι σήμερα εμφανίστηκα ως guest το “Έτερος Εγώ” και στο “Λόγω τιμής” για συναισθηματικούς λόγους.

Με τον ρόλο δεν έχω πολλά κοινά. Δεν είμαι τόσο ιδεολόγος. Έχω διαρκώς υπό αμφισβήτηση τις ιδέες μου. Αν εξαιρέσεις κάποιες αξίες που είναι σταθερές, όπως η καλοσύνη, όλα τα αλλά αλλάζουν πολύ γρήγορα. Η ιδεολογία με τρομάζει και τη φοβάμαι. Τη θεωρώ ικανή για πολύ άσχημα πράγματα».

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος απέχει από τα social media

«Δεν θέλω καθόλου να ξέρω τι λένε οι άνθρωποι για εμένα. Δεν μπορώ να διαχειριστώ τα άσχημα πράγματα και ας φανεί δειλό εκ μέρους μου, δεν με νοιάζει. Σας θαυμάζω που μπορείτε να τα διαχειριστείτε, εγώ δεν μπορώ».

«Δεν έχω καθόλου social media. Τι είναι το hashtag; Δεν θέλω καθόλου να ξέρω τι λένε οι άνθρωποι για μένα, με τρομοκρατεί. Το λέω πολύ ειλικρινά, δεν νομίζω ότι μπορώ να διαχειριστώ τα άσχημα πράγματα, και ας φανεί δειλό εκ μέρους μου. Η αμεσότητα των social μου φαίνεται τρομακτική».