Οι 4 hot τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο του 2020

26 Σεπτεμβρίου 2020 12:00

Στην έναρξη κάθε νέας σεζόν, οι περισσότερες γυναίκες ανανεώνουν το χρώμα, το κούρεμα, ή το στιλ των μαλλιών τους, ακολουθώντας τις τάσεις ή απλά αντιγράφοντας ένα look που είδαν και αποφάσισαν να τολμήσουν.

Την φετινή σεζόν, η φυσικότητα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα μαλλιά έχουν κίνηση, είναι ζωντανά και συγχρονίζονται απόλυτα με την προσωπικότητα κάθε γυναίκας.

Υφή χωρίς θερμότητα

Τη νέα σεζόν, αφήνουμε τα μαλλιά να έχουν φυσική κίνηση, χωρίς την επέμβαση κάποιου εργαλείου styling. Μετά το λούσιμο, τα αφήνουμε να στεγνώσουν μόνα τους, χωρίς να επέμβουμε με πιστολάκι, πρέσα ή ψαλίδι μαλλιών.

Μακριές Αφέλειες

Η καραντίνα ήταν η αφορμή να επιστρέψουν δυναμικά οι μακριές αφέλειες στη μόδα. Τις θέλουμε ασύμμετρες, -να μακραίνουν καθώς πηγαίνουν προς τις εξωτερικές γωνίες- και «ακατάστατες». Είναι απίστευτα sexy και stylish.

Bob Bob Bob

Η τόσο μεγάλη αποχή από τα hair salons ήταν η αφορμή να επιστρέψει το κοντό καρέ. Βλέπετε, πολλές γυναίκες, λόγω καραντίνας, έκαναν αρκετό καιρό να επισκεφθούν τον κομμωτή τους και μέρα με τη μέρα έβλεπαν τα μαλλιά τους, να μακραίνουν. Είναι λογικό λοιπόν, από ψυχολογική άποψη, πολλές γυναίκες να αναζήτησαν μία ριζική αλλαγή στα μαλλιά τους. Ένα look τελείως διαφορετικό.

Buzz Cut

Είναι ίσως η πιο τολμηρή τάση στο hairstyle για το 2020.

Η τάση για ξυρισμένο κεφάλι είναι στην κορυφή. Μερικοί βρίσκουν στην τρέχουσα παγκόσμια κατάσταση την ευκαιρία να ξυρίσουν τα μαλλιά τους για διάφορους λόγους: είτε γιατί υπάρχει περιορισμένη πρόσβαση σε hair salons είτε γιατί απλά δεν θέλουν να ανησυχούν για το στιλ τους ή γιατί θέλουν το κάτι διαφορετικό.