Οι Άγριες Μέλισσες έσπασαν τον πάγο με Λιάγκα και Σκορδά – Δείτε τι είπαν

Δημοσιεύθηκε: 8 Σεπτεμβρίου 2021 08:00
Οι Άγριες Μέλισσες έσπασαν τον πάγο με Λιάγκα και Σκορδά - Δείτε τι είπαν

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησαν στην κάμερα του Πρωϊνού και έκαναν μερικές αποκαλύψεις για τον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών.

Οι Άγριες Μέλισσες έσπασαν τον πάγο με Λιάγκα και Σκορδά – Δείτε τι είπαν.

«Θεωρώ ότι τα επεισόδια που έχω διαβάσει και έχουμε ξεκινήσει να γυρνάμε είναι από τα καλύτερα, αν όχι τα καλύτερα και από τις δύο προηγούμενες χρονιές. Αλλάζει όλο το ύφος, μπαίνουν καινούργιοι χαρακτήρες, η πλοκή γίνεται πολύ δυνατή, ετοιμαστείτε…». Είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Η Μαρία Κίτσου συμπλήρωσε ότι: «Θα δείτε αλλαγές στα πάντα. Μπαίνουμε σε μια πολύ σκοτεινή περίοδο, μπαίνουμε στην περίοδο της Χούντας. Η σειρά αποκτά πιο σκοτεινό χαρακτήρα, η απειλή πια είναι πραγματική, δεν είναι μια βεντέτα, δεν είναι έγκλημα, είναι κάτι τεράστιο, ένα ιστορικό γεγονός που έχει γίνει».

«Αυτό είναι το ενδιαφέρον, το πώς οι ήρωες θα αντιμετωπίσουν το πάντα επίκαιρο πρόβλημα του φασισμού. Πήγα στη Λέρο και ήταν ένα συγκλονιστικό ταξίδι. Γνώρισα ανθρώπους που την περίοδο της Χούντας ήταν 10 χρονών και δούλευαν μέσα στα μαγειρεία μαζί με τους εξόριστους. Οι σεναριογράφοι το έχουν ψάξει πάρα πολύ. Υπάρχει ιστορικός που είναι σε άμεση συνεργασία για να είναι το σενάριο ακριβές και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις». Είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος  για τα επόμενα επεισόδια.

Αξίζει να σημειώσουμε πως με την εμφάνιση των πρωταγωνιστών στο Πρωϊνό, σπάει επιτέλους ο πάγος ανάμεσα στις Άγριες Μέλισσες και στο Πρωϊνό. Μετά από το λανθασμένο ρεπορτάζ για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη είχε δημιουργηθεί μια ψυχρότητα.