Οι Άγριες μέλισσες πήγαν θέατρο για να δουν τη Βιολέτα! Αποθέωση για τη Θεοφανία Παπαθωμά στο Κάποτε στον Βόσπορο

28 Αυγούστου 2021 09:20

Οι Άγριες μέλισσες πήγαν θέατρο για να δουν τη Βιολέτα! Αποθέωση για τη Θεοφανία Παπαθωμά στο Κάποτε στον Βόσπορο

Τα τελευταία δυο χρόνια η Θεοφανία Παπαθωμά μας συστήνεται ως Βιολέτα. Mια ιδιοκτήτρια καφενείου στη σειρά των Άγριων Μελισσών. Και στον τρίτο κύκλο της σειράς επιστρέφει στο Διαφάνι φέρνοντας μεγάλες ανατροπές.

Το φετινό καλοκαίρι όμως την βρήκε στην παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο». Μία θεατρική παράσταση με ένα εξαιρετικό επιτελείο συντελεστών κι έναν δυνατό θίασο πρωταγωνιστών. Οι οποιοι ζωντανεύουν την ιστορία των Ρωμιών της Κωνσταντινούπολης στα μισά του περασμένου αιώνα.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, η Θεοφανία Παπαθωμά, ο Ρένος Ρώτας, ο Δημήτρης Πιατάς και η Ευαγγελία Μουμούρη.

Το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκαν ανάμεσα στους θεατές της και οι συμπρωταγωνιστές της Θεοφανίας Παπαθωμά στις Άγριες μέλισσες. Οι οποίοι έχουν επιστρέψει ήδη στα γυρίσματα καθώς η επιτυχημένη σειρά εποχής του ANT1 έρχεται σύντομα με τον τρίτο κύκλο.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες δίπλα της βρέθηκαν, η Ελένη Καρακάση, η Νεφέλη Κουλούρη, ο Πάνος Ορκόπουλος, ο Νίκος Λεκάκης, η Δανάη Λουκάκη και ο Χρήστος Πλαΐνης.