Οι αυταπάτες επηρεάζουν την κρίση μας στον χώρο της δουλειάς

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Σεπτεμβρίου 2022 08:20

Η αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η ημέρα απαιτεί προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανό να παρασυρθούμε σε λανθασμένες επιλογές που θα επηρεάσουν στον χώρο της δουλειάς. Οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί με πρόσωπα που θα μας προσεγγίσουν υποσχόμενοι πολλά καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρχουν ψευδή και κρυφά σημεία τα οποία δεν γνωρίζουμε.

Σημαντικό είναι λοιπόν να είμαστε αποστασιοποιημένοι από τα πράγματα μη επιτρέποντας στον συναισθηματισμό να κυριαρχήσει στην σκέψη.

Είναι προτιμότερο να μην προβούμε σε αποφάσεις και επιλογές που μπορεί τελικά να μας εκθέσουν, γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να μην μπούμε στις συζητήσεις και συνομιλίες που θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Απαραίτητο είναι να ξεκουραστούμε και να πάρουμε χρόνο για τον εαυτό μας και για ότι μας ικανοποιεί ώστε να νιώσουμε ισορροπία.

Ό,τι ικανοποιεί την ψυχή μας θα βοηθήσει να λειτουργήσουμε αρμονικά και να αποφύγουμε παγίδες και λάθη που μπορεί να μας στοιχίσουν.

Όπως αναφέρει το σάιτ myastro, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους εντείνοντας τη διάθεση να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα από το κοντινό μας περιβάλλον.

Παράλληλα, πιθανό είναι να υπάρξουν εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που θα μας απασχολήσουν άμεσα.

Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη τα ξημερώματα δημιουργεί ένταση που θα εκδηλωθεί κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες. Οφείλουμε, κατά συνέπεια, να αποφύγουμε σπασμωδικές κινήσεις και απερισκεψία ώστε να μην υπάρξουν σημαντικά προβλήματα.

Αργά το βράδυ το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια για ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων.

Συναισθηματικές εξάρσεις όπως και εσωτερική ένταση είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν με απότομο τρόπο στον στενό περίγυρό δημιουργώντας προβλήματα.

Απαραίτητο είναι να προστατεύσουμε τις σχέσεις που είναι καταλυτικές για εμάς αποφεύγοντας αντιπαραθέσεις και κόντρες που είναι βέβαιο πως θα μας στοιχίσουν.