Οι celebrities της Ελλάδας που ομολογούν ότι έκαναν πλαστικές επεμβάσεις στο σώμα τους

Συντάκτης: Newsroom

12 Απριλίου 2024 19:50

Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν ο πρώτος Ελληνας celebrity που παραδέχτηκε δηµόσια ότι έκανε ολικό λίφτινγκ προσώπου. Μάλιστα οργάνωσε και πάρτι για να το γιορτάσει, τονίζοντας: «Είχα στα µάτια µου κάτι σακούλες λόγω ηλικίας και, αφού θα µου έβγαζε την κύστη και τις σακούλες και θα έτρωγα την ένεση, δεν βαριέσαι… Εξάλλου, είχε πλάκα. Και δεν πονάει καθόλου. Ολο αυτό το τραγικό στις φωτογραφίες δεν το καταλαβαίνεις… Απλώς γίνεσαι για λίγες ηµέρες τούµπανο από το πρήξιµο».

Ακολούθησε ο Λάκης Γαβαλάς, που έγραψε ιστορία µε την επική του ατάκα: «Εχω κάνει τόσες πλαστικές, που έχω πάθει αµνησία!». Και ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε οµολογήσει πως έκανε «πέντε πλαστικές επεµβάσεις στο πρόσωπο, αλλά δεν τις ήθελα όλες, αναγκάστηκα. Μια γνωστή µου µού έβαλε συµπαγή σιλικόνη στα µάγουλα και παραµορφώθηκα.

Η ευθύνη δεν ήταν δική της, αλλά δική µου: η γυναίκα δεν ήταν γιατρός, αλλά φαρµακοποιός. Ολα τα χειρουργεία που ακολούθησαν ήταν διορθωτικά λίφτινγκ». Η αλήθεια όµως είναι πως οι πλαστικές για κάποιους celebrities παραµένουν ταµπού. Η Καλοµοίρα δεν παραδέχεται ότι άλλαξε το πρόσωπό της κι ας ήταν αγνώριστη στην τελευταία της φωτογράφιση: µε πιο «φουσκωµένα» χείλη, πιο σκιστά µάτια, πιο «τσιτωµένο» πρόσωπο. Εχει καµία σηµασία; Οχι, γιατί είναι δεκάδες οι διάσηµες κυρίες της Ελλάδας που έχουν παραδεχθεί πως «πείραξαν» κορµί και πρόσωπο.

Η Μάρω Κοντού άνοιξε τον δρόµο, λέγοντας: «Ο Φίνος µου είπε ‘‘φτιάξε λίγο τη µύτη σου’’. Εκανα, επιπροσθέτως, πλαστική και στο προγούλι και στο µέτωπο. Γιατί να µην το πω;».

Η Ολγα Τρέµη τόνισε: «∆εν µετάνιωσα για το λίφτινγκ που έκανα, ούτε κατά διάνοια. Ενας κίνδυνος υπάρχει µόνο όταν κάποιος µπαίνει σε τέτοιες διαδικασίες: να θεωρήσει ότι αυτό είναι υποκατάστατο της νεότητας. ∆εν γίνεσαι νεότερος µε το λίφτινγκ. Γίνεσαι λίγο πιο συµπαθητικός σε σχέση µε την κανονική σου ηλικία. Μια χαρά ένιωσα. Εβλεπα τον εαυτό µου στον καθρέφτη και έλεγα: ‘‘Τι θεά είσαι εσύ, παιδί µου;’’. Αστειεύοµαι…».

Η Κάτια ∆ανδουλάκη έχει δηλώσει: «Εχω κάνει λίφτινγκ. Φοβόµουν πάντα κι έκανα µόνο τα απαραίτητα και µε προσοχή, για να µην παραµορφωθώ όπως άλλες. Ολα θέλουν µέτρο, αλλιώς χάνεσαι σε ένα κυνηγητό ‘‘να κάνω κι αυτό, να κάνω κι εκείνο’’, που µόνο σε αδιέξοδο σε οδηγεί».

Από τον χώρο του πενταγράµµου, η «λαίδη» Αντζελα ∆ηµητρίου έχει παραδεχθεί: «Εκανα ρινοπλαστική, έπειτα από εγχείρηση που έπρεπε να γίνει στο διάφραγµα, και την έκανα ελαφρώς γαλλική». Επίσης, έχει κάνει επέµβαση στο ντεκολτέ, botox στον λαιµό και κάθε 8-9 µήνες κάνει µια ένεση στο πρόσωπο. Από την πλευρά της, η Νατάσα Θεοδωρίδου οµολογεί: «Εχω κάνει επεµβάσεις στο πρόσωπο. Είµαι υπέρ αυτών, εφόσον κάνουν κάποιον χαρούµενο, αλλά δεν φτάνουν στην υπερβολή και τα όρια της παραµόρφωσης».

Στήθος ή µύτη;

Η Ελενα Παπαρίζου, η Τζένη Μπαλατσινού, η Κατερίνα Καινούργιου, η ∆ούκισσα Νοµικού, η Ελένη Φουρέιρα, η Ιωάννα Μπέλλα, η Ελένη Χατζίδου είναι από εκείνες που έχουν πει ευθαρσώς ότι «πείραξαν» το στήθος τους. «Εχω κάνει πλαστική στο στήθος µου. Ηθελα να το κάνω, το έκανα και δεν θεωρώ ότι πρέπει να το κρύψω», έχει πει η «My Number One» Helena, προσθέτοντας: «∆εν το µετάνιωσα, αλλά αν έβαζα τον εαυτό µου ξανά στο χειρουργικό κρεβάτι, θα το είχα µικρύνει».

Η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια σηµειώνει: «Είµαι υπέρ των πλαστικών. Εκανα πλαστική στο στήθος, χρειαζόταν ανόρθωση. Και τι έγινε; Αν αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη σε ενοχλεί και θα ήθελες να το αλλάξεις, καλό είναι να το κάνεις. Οπότε, αν σύµφωνα µε τον Νεύτωνα κάτι πάνω µου αρχίσει να πέφτει και δεν µου αρέσει, θα το σηκώσω».

Η KatKen, πάλι, έχει αποκαλύψει: «Οταν ήµουν µικρή, είχα κάνει το λάθος να βάλω πολύ µεγάλο στήθος και δεν το ήξερε ο µπαµπάς µου. Οσο µεγάλωνα αυτό άρχιζε να γίνεται υπερβολικό. Αν είχα στα 21 µου τα µυαλά που έχω τώρα, δεν θα έβαζα. Μετά πήγα και το αφαίρεσα. Eφτιαξα και τη µύτη µου όταν ήµουν 17».

H Φουρέιρα υπογράµµισε ότι το έκανε γιατί «στην τηλεόραση φαινόµουν κοκαλιάρα», και όσο για την Μπέλλα, ε, δεν θεωρείται και από τις πιο επιτυχηµένες περιπτώσεις, αφού µε τα ενέσιµα, τα οποία παραδέχεται ότι έχει κάνει, µοιάζει αλλοιωµένη σε σχέση µε τα παλαιότερα χρόνια. Η δε Μαρία Μπακοδήµου έχει µετανιώσει για την «τεχνική µε τα νήµατα στο πρόσωπο. Ηταν µια βλακεία που πόνεσε πολύ. Την επόµενη θα κάνω κάνα λίφτινγκ να τελειώνουµε», έχει υπογραµµίσει.

Ακόµα, Κατερίνα Λάσπα και Ζήνα Κουτσελίνη µίκρυναν το στήθος τους, ενώ Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Χριστίνα Λαµπίρη έχουν επίσης οµολογήσει πως υπεβλήθησαν σε ρινοπλαστικές.

Αξίζει να προσθέσουµε την περίπτωση της ∆ήµητρας Παπαδοπούλου, που τον ∆εκέµβριο του 2022, που την αντικρίσαµε σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, ήταν µία άλλη. Η αγαπηµένη ηθοποιός-σεναριογράφος µιλώντας σχετικά είπε: «Πριν από 4-5 χρόνια ξεκίνησα να τα κάνω όλα αυτά, έπαθα ‘‘γυναίκα’’. Μεγάλωσα και δεν µε έπαιρνε να βγω έξω πια, όπως έβγαινα από το µπάνιο»…