Ελεονώρα Μελέτη: Οι εξομολογήσεις της παρουσιάστριας

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Φεβρουαρίου 2023 10:33

Η Ελεονώρα Μελέτη συνομίλησε με τους διαδικτυακούς της φίλους και ήταν αποκαλυπτική.

Η παρουσιάστρια του MEGA, Ελεονώρα Μελέτη έκανε Q&A με τους followers που διαθέτει στο Instagram και απάντησε σε ερωτήσεις που της έθεσαν.

Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε πώς αντιλήφθηκε ότι ο Θοδωρής Μαροσούλης είναι το έταιρό της ήμισυ.

«Σίγουρα παίζει ρόλο η ενέργεια και η ροή από την πρώτη στιγμή. Οι σχέσεις ωστόσο είναι καθημερινή απόφαση και κατάκτηση. Επίσης δεν πιστεύω στα μισά. Πιστεύω όταν δυο ολόκληρα συναντιούνται», ανέφερε σχετικά.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, επισήμανε: «Κρυφό όνειρο δεν έχω… αλλά έχω ακόμη άπειρα όνειρα να πραγματοποιήσω. Νομίζω δεν θα σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι».

«Τι σε έχει διδάξει η ζωή σου μέχρι τώρα;», ρώτησε ένας follower. Η Μελέτη απάντησε λέγοντας: «Λίγους φίλους και καλούς. Μη περιμένεις τίποτα από κανέναν. Μεγάλο πράγμα η αυτογνωσία. Ψάχνε το ο,τιδήποτε πριν το ασπαστείς. Ποτέ μη λες ποτέ. Η κακία είναι ιδίωμα των ανθρώπων. Και η αγάπη επίσης. Karma is a bitch. Η υπομονή είναι αρετή. Όλα για καλό…».

Η Μελέτη και ο Μαροσούλης δεν είναι ζευγάρι μόνο στη ζωή αλλά παράλληλα συνεργάζονται και επαγγελματικά στη θεατρική παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» στο θέατρο Αθηνά.

Η παρουσιάστρια του MEGA έχει αναλάβει την απόδοση του έργου στα ελληνικά, ενώ ο Μαροσούλης είναι ο παραγωγός.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη παράσταση παρουσιάζεται σε θεατρική σκηνή της χώρας.

Το ζευγάρι δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρεμιέρα, την οποία φυσικά παρακολούθησαν αμφότεροι.

Αναφερόμενος στη συνεργασία με τη Μελέτη, ο Μαροσούλης δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό «OK!»: «Είμαι δύσκολος αλλά συγχρόνως και εύκολος στις συνεργασίες μου. Όταν όλα πηγαίνουν όπως τα έχουμε ορίσει από την αρχή, είμαι ο καλύτερος συνεργάτης και με την Ελεονώρα όλα πήγαν μια χαρά!

Στη συνεργασία που έχουμε με την Ελεονώρα δεν χρειάστηκε να είμαστε σε απόλυτη επαφή. Έκανε τη μετάφραση-απόδοση ενός κειμένου από τα ιταλικά στα ελληνικά και της είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να την ελέγξω όταν τελείωσε, γιατί εκείνη είναι η γνώστρια του συγκεκριμένου αντικειμένου και αντιμετωπίζει τη δουλειά αυτή στο σύνολο, σαν να είναι δική μας, όχι δική μου. Οπότε δεν υπήρξε κάποια δυσκολία στη συνεργασία μας».