Οι εξομολογήσεις του Γκλέτσου:”Δεν έχω κλάψει για γυναίκες, αλλά για άντρες”!

Συντάκτης: Newsroom

21 Φεβρουαρίου 2024 11:24

Ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, τη σχέση του με την κόρη του, Βαλίσια, αλλά και τη σύζυγό του που είχε κάνει τεστ DNA, όταν γεννήθηκε το παιδί τους.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» κι αρχικά, μίλησε για τους πρώτους του ρόλους.

«Στο δεύτερο έτος της σχολής ζήτησε ο Μανουσάκης μαθητές για κομπαρσιλίκια. Ήθελε κάποιον να ανοίγει και να κλείνει μία πόρτα. Επειδή εγώ έκανα ότι σκουπίζω και τα παπούτσια μου, ζήτησε να μου δώσουν δύο ατάκες. Στο 15ο επεισόδιο ήμουν συμπρωταγωνιστής», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για την κόρη του. «Η κόρη μου σπουδάζει πολιτικές επιστήμες. Είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσε να σε σκηνοθετήσει. Το τι αισθητική έχει, γνώσεις. Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της. Τι να συζητήσω; Για το παγκόσμιο θέατρο που έχει δει 500 παραστάσεις στα 22 της; Αισθάνομαι αγράμματος. Δεν της έδωσα το στίγμα μου, γεννήθηκε με αυτό, είμαι βλάκας», δήλωσε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Φίλη μου είναι σίγουρα, κόρη μου είναι σίγουρα, η μάνα της έκανε τεστ DNA, γιατί δεν της μοιάζει καθόλου. Μου έλεγε “κάτι έκανες”. Βοήθησαν όλοι να είμαι καλός πατέρας. Με τη μητέρα της χωρίσαμε, όταν αισθανθήκαμε ότι μας τελείωσε και στους δύο ταυτόχρονα και αισθανθήκαμε ότι μας τελειώνει το ζευγάρι και είμαστε αδέλφια. Φαντάσου δυο αδέλφια με 4 γονείς να μεγαλώνουν ένα κοριτσάκι».

Κλείνοντας, παραδέχτηκε πως έει δεχτεί κριτική από την κόρη του για τον ρόλο του στην πολιτική. «Μου έχει πει για κάτι που δεν έπρεπε να κάνω στην πολιτική. Μου είπε “μήπως πρέπει να μειώσεις λίγο τον χρόνο που μιλάς και να αυξήσεις τον χρόνο που ακούς;”», ανέφερε.

“Όταν πρωτοβγήκα δήμαρχος, τότε στα μάτια εκείνου που με ήθελε για την κόρη του, απέκτησα οντότητα. Μέχρι πριν ήμουν απλά ηθοποιός. Όταν βγήκα λοιπόν δήμαρχος, ήταν ένας τσιφλικάς από την περιοχή και η κόρη του είχε παντρευτεί, είχε τεκνοποιήσει και είχε χωρίσει. Μου έστειλε προξενητή και του λέω: ευχαριστώ, δεν ενδιαφέρομαι.

Γυρίζει πίσω και μου λέει: ξέχασα να σου πω ότι έχει κι αυτό κι εκείνο και το άλλο. Ακόμη δεν μου έχει πει για ποια πρόκειται. Του λέω: δεν θέλω να προσβάλλω το κορίτσι, αλλά τώρα έχω άλλες δουλειές, έχω βγει δήμαρχος. Ξαναήρθε και πάλι του είπα τα ίδια… “Ρε μ@λακ@ του λέω καταλαβαίνεις;” Ήρθε πέντε φορές, μου έφερε μέχρι και σε φωτογραφία το αυτοκίνητο που θα μου αγόραζε ο πεθερός μου. Μέχρι τότε δεν μου είχε πει για ποια κοπέλα πρόκειται. Μπήκα στον πειρασμό να μάθω ποια είναι. Όταν έμαθα, του λέω: εγώ αυτήν την έπαιρνα και χωρίς προξενιό. Είχε μία κόρη κούκλα! Δηλαδή αν κανόνιζε μία τυχαία συνάντηση ή ένα φαγητό, εγώ θα της την έπεφτα, αλλά δεν θα την παντρευόμουν βέβαια. Αυτός ήθελε παντρειά” εξομολογήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σε σχετική ερώτηση για το αν έχει κλάψει για γυναίκα, ο Απόστολος Γκλέτσος αιφνιδίασε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, καθώς του απάντησε: “Οι άντρες κλαίνε και εγώ κλαίω. Είναι λυτρωτικό το κλάμα. Για γυναίκες δεν έχω κλάψει, αλλά για άντρες”.