Οι Louboutin γόβες έκλεψαν τις εντυπώσεις στην επιστροφή του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ από τις διακοπές…

Δημοσιεύθηκε: 21 Αυγούστου 2019 09:10
Οι Louboutin γόβες έκλεψαν τις εντυπώσεις στην επιστροφή του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ από τις διακοπές…

Οι διακοπές έφτασαν στο τέλος τους για τον Πρόεδρο της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια οι οποίοι μαζί με το γιο τους επέστρεψαν στη βάση τους. Πέρασαν δύο εβδομάδες ξενοιασιάς στο γκολφ κλαμπ του Τζέρσεϊ.
Η προεδρική οικογένεια «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να επιβιβάζεται στο Air Force One στη βάση του Νιου Τζέρσεϊ, το απόγευμα της Κυριακής, και λίγο αργότερα να φτάνει στον Λευκό Οίκο.

Τραμπ
Ο Πλανητάρχης κρατούσε τη σύζυγό του από το χέρι ενώ το προσωπικό της αμερικανικής προεδρίας μετέφερε τις βαλίτσες της Πρώτης Κυρίας.

Τραμπ

Η Μελάνια έδειξε ότι έχει μια σαφή προτίμηση στον οίκο Louis Vuitton, καθώς όλες οι βαλίτσες της έφεραν την υπογραφή του και ήταν προσεκτικά τοποθετημένες η μία δίπλα στην άλλη. Η Μελάνια για αυτή της την εμφάνιση επέλεξε μια πράσινη φούστα και εντυπωσιακές γόβες του οίκου Christian Louboutin.

Τραμπ

U.S. first lady Melania Trump boards the Marine One helicopter in designer heels with President Donald Trump upon their arrival at Joint Base Andrews, Maryland, U.S. August 18, 2019. REUTERS/Jonathan Ernst

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT