Οι μπαλαρίνες της Όντρεϊ Χέπμπορν είναι η απόλυτη τάση του φθινοπώρου!

Δημοσιεύθηκε: 14 Σεπτεμβρίου 2020 20:00
Οι μπαλαρίνες της Όντρεϊ Χέπμπορν είναι η απόλυτη τάση του φθινοπώρου!

Όντρεϊ Χέπμπορν, σπουδαία ηθοποιός, πανέμορφη γυναίκα και fashion icon με απαράμιλλο στιλ.

Αν και η ίδια δεν θεώρησε ποτέ τον εαυτό της στιλάτο και όμορφο λόγο του ότι ήταν μικροκαμωμένη έχει αφήσει το δικό της στίγμα στον χώρο της μόδας.

60 χρόνια μετά, η μόδα επηρεάζεται από κομμάτια που φόρεσε η θρυλική ηθοποιός και γεννιούνται ή επανέρχονται τάσεις στο όνομά της. Ένα από αυτά είναι το little black dress [μικρό, μαύρο Givenchy φόρεμα] που έγινε iconic.

Φέτος θα δούμε ένα πολύ δυνατό κομμάτι που το πρώτο λάνσαρε η ίδια η Χέπμπορν.

Την μπαλαρίνα με το πολύ μικρό, τετράγωνο τακούνι, που είναι σχεδόν flat. Μάλιστα, αυτό το είδος τακουνιού πήρε το όνομα της ταινίας και της ηρωίδας, «Sabrina shoes».

Η ίδια η Όντρεϊ Χέπμπορν λάτρευε τις μπαλαρίνες και τις επέλεγε και στην καθημερινή της ζωή. Άλλες με στρογγυλή μύτη και άλλες pointy-toed, με σχέδια, χρώματα και prints, όλες κομψές που έδιναν χάρη στα λεπτεπίλεπτα πόδια της.

Άλλωστε η Όντρεϊ Χέπμπορν ήξερε από πιρουέτες καθώς αγαπούσε το μπαλέτο, είχε κάνει μαθήματα και είχε δουλέψει πάνω σε αυτό.

Οι μπαλαρίνες δεν έφυγαν ποτέ από τη μόδα. Σχεδόν κάθε χρόνο επιστρέφουν ως εποχιακό παπούτσι, για την άνοιξη και το φθινόπωρο. Είναι chic, classy και διαχρονική επιλογή που μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα outfits.