Οι… ντελιβεράδες από την Αλβανία είχαν γεμίσει κοκαΐνη ακόμα και τα πλατό της τηλεόρασης! Δικογραφία-σοκ

29 Δεκεμβρίου 2020 10:00

«Χρυσές» δουλειές έκανε μέσα στην καραντίνα το κύκλωμα των Αλβανών που είχε αναλάβει την 24ωρη… delivery προμήθεια κοκαΐνης στα λαμπερά ονόματα που είχε στο πελατολόγιό του, το οποίο περιλάμβανε ακόμη και τα πλατό της τηλεόρασης!

Ανάμεσα στους εκατοντάδες πελάτες με την «αδυναμία» στην κόκα, έχουν ταυτοποιηθεί δημοσιογράφοι, διαφημιστές, σκηνοθέτες, αθλητές, δικηγόροι, επιχειρηματίες, γιατροί, ψυχολόγοι, ξενοδόχοι, τραγουδιστές, ηθοποιοί, καλλιτέχνες και πολλά πρόσωπα της showbiz.

Χαρακτηριστική της εξυπηρετικότητας του αρχηγού Λέντι και των… παιδιών του ήταν η περίπτωση μιας πελάτισσας από την Κηφισιά, η οποία παρήγγειλε τον περασμένο Ιούνιο «δυο κλειδιά», δηλαδή δύο γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία ζήτησε να της τα φέρουν στο τηλεοπτικό στούντιο όπου βρισκόταν! Μάλιστα, για να τους δελεάσει με νέους πελάτες, τους ενημέρωσε ότι μαζί της ήταν ένας σκηνοθέτης και άλλα σημαντικά πρόσωπα της TV.

Ο ένας επώνυμος χρήστης σύστηνε «τα παιδιά» στον επόμενο κι έτσι σταδιακά οι διακινητές έφτασαν να αριθμούν στην ατζέντα τους περίπου 800 ονόματα «επώνυμων» τα οποία βρίσκονται στη διάθεση των Αρχών για τη σύλληψή τους! Το τηλεφωνικό κέντρο που είχαν στήσει στην Καλλιθέα δεχόταν ασταμάτητα κλήσεις και γι’ αυτό οι ναρκέμποροι το στελέχωναν με βάρδιες, ώστε να επαγρυπνεί όλο το 24ωρο.