Οι πέτρες που γράφουν “ΑΓΑΠΗ” είναι ό,τι απέμεινε απ’ την καμένη έπαυλη των Miley Cyrus-Liam Hemsworth στο Μαλιμπού (φωτογραφία)

19 Νοεμβρίου 2018 17:14

Οι φωτιές στην Καλιφόρνια, που μετέτρεψαν ένα μέρος της σε κρανίου τόπο, δεν άφησαν αλώβητους ούτε τους διάσημους. Πολλές χλιδάτες επαύλεις καταστράφηκαν ολοσχερώς. Μεταξύ αυτών, και των Miley Cyrus Και Liam Hemsworth. «Αυτό είναι ότι απέμεινε από το σπίτι μου, οι πέτρες που γράφουν “ΑΓΑΠΗ” πολλοί άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους, η καρδιά μου είναι σε αυτούς τους ανθρώπους», έγραψε ο ηθοποιός στο instagram του, Μια συγκλονιστική φωτογραφία από το καμένο σπίτι του ανέβασε στο Instagram o Liam Hemsworth. O ηθοποιός και η αρραβωνιαστικιά του Miley Cyrus έχασαν την πολυτελή τους οικεία στο Μαλιμπού της Καλiφόρνια. Η Miley είχε αγοράσει το σπίτι της 2,5 εκατομμύρια δολάρια, αναφέρει το protothema.gr και η σημερινή του εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη την βίλα που είχε πριν συμβεί αυτή η καταστροφή.

It’s been a heartbreaking few days. This is what’s left of my house. Love. Many people in Malibu and surrounding areas in California have lost their homes also and my heart goes out to everyone who was affected by these fires. I spent the day in Malibu yesterday and it was amazing to see the community pulling together to help each other out in any way they can. Malibu is a strong community and this event is only going to make it stronger. Thankful for the all the great local guys that helped keep smaller fires out around my property. I love u guys. I love you Malibu. Thank you to all the hero firefighters around California. It’s going to be a journey to rebuild. Stay strong all. To help/donate visit @malibufoundation and @happyhippiefdn

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter: «Εγώ και ο αρραβωνιαστικός μου ο Liam είμαστε ασφαλείς. Τα ζωάκια μου που είναι όλη μου η ζωή πρόλαβαν και σώθηκαν. Το σπίτι μου όμως καταστράφηκε από την φονική πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή που κατοικώ. Είμαι τυχερή που όλοι μας είμαστε καλά, το σπίτι μου δεν υπάρχει πλέον αλλά οι μνήμες που έχω από εκεί με την οικογένεια μου και τους φίλους μου παραμένουν ζωντανές. Είμαι ευγνώμων για όσα έχω αφήσει». «Όποιος μπορεί να κάνει δωρεές για να αποκατασταθεί η μαγεία του Malibu» ήταν ακόμα ένα tweet της τραγουδίστριας.

Όσο για τη Miley, βρισκόταν στην Αφρική για τα γυρίσματα και βρήκε στο κινητό της πολλές κλήσεις από τον πατέρα της. Όταν το σήκωσε ενημερώθηκε για το συμβάν και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.