Οι πίτες της Γεωργίας

Δημοσιεύθηκε: 10 Νοεμβρίου 2020 17:21
Οι πίτες της Γεωργίας

Το πρώτο κατάστημα πίτες της Γεωργίας στην Αργυρούπολη ιδρύθηκε το 2003. Αφού μεγαλώσαμε και εμείς μαζί με εσάς, μεταφερθήκαμε στον νέο μας χώρο στην Μαρίνου Γερουλάνου 53 την Άνοιξη του 2013. O χώρος μας αυτή την εποχή είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσεις με τις υπηρεσίες take away και delivery.

Δημιουργήσαμε και διατηρούμε καθαρές κουζίνες για «γρήγορο», ποιοτικό αλλά πάνω από όλα νόστιμο και χορταστικό φαγητό! Το κατάστημά μας, οι γεύσεις μας αλλά και όλες οι νέες γευστικές προτάσεις μας είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Διαλέγουμε τα καλύτερα υλικά και τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες, για να μπορέσουμε να σας παραδώσουμε ένα γευστικό αποτέλεσμα πέρα από κάθε προσδοκία. Προσέχουμε ιδιαιτέρως τις προδιαγραφές, την λειτουργία και τις παραδόσεις των προμηθευτών μας, έτσι ώστε όλα τα προϊόντα μας να είναι πάντα ποιοτικά και υγιεινά.

Οι Πίτες της Γεωργίας, οι ιδιοκτήτες αλλά και το προσωπικό, όλες αυτές τις δεκαετίες βασίζονται σε τρία βασικά συστατικά: Γεύση – Ποιότητα – Μεράκι.

Η σταθερότητα των ποιοτικών προϊόντων μας, το μεράκι για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, οι απίστευτες γεύσεις μας μαζί με την πολύ προσωπική δουλειά – που γίνεται με πολύ ευχαρίστηση και χαμόγελο, μας έχουν καταξιώσει στη συνείδηση των πελατών μας και μας έχουν κατατάξει στα καλύτερα ψητοπωλεία των νοτίων Προαστίων!

 

Εξυπηρετεί: Άλιμο, Αργυρούπολη, Κάτω Ηλιούπολη, Ελληνικό, Καλαμάκι

 

Οι πίτες της Γεωργίας
Οι πίτες της Γεωργίας
Οι πίτες της Γεωργίας
Οι πίτες της Γεωργίας
Στοιχεία Επικοινωνίας

Οι πίτες της Γεωργίας