Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Δαλάκα μετά τη νίκη στο Survivor (*και οι υπερβολές του φαν κλαμπ της) – φωτογραφία και βίντεο

Δημοσιεύθηκε: 05/07/2019 22:00
Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Δαλάκα μετά τη νίκη στο Survivor (*και οι υπερβολές του φαν κλαμπ της) - φωτογραφία και βίντεο

ΟΚ, νίκησε και πολύ καλά έκανε η Κατερίνα Δαλάκα στο Suvivor. Μπορεί το ριάλιτι, φέτος, να μην το είδε σχεδόν κανείς, όμως, το τρόπαιο ίσχυσε κανονικά -εννοείται-, όπερ σημαίνει ότι η συμπαθής αθλήτρια είναι πανευτυχής.

H αθλήτρια, με το που πάτησε στο αεροδρόμιο, μίλησε on camer για το χρηματικό ποσό που εισέπραξε από το παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Τούρκο συμπαίκτη της, Ατακάν.

Αν και δεν αποκάλυψε πόσα χρήματα έλαβε για κάθε εβδομάδα παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο, τόνισε ότι είναι ένα πολύ καλό ποσό.

Η φημολογούμενη σχέση

Παράλληλα, ρωτήθηκε για τον φημολογούμενο έρωτά της με τον Ατακάν στο οποίο απάντησε πως «όταν κάποιος θέλει να βγάλει κάτι συγκεκριμένο, θα προωθήσει το κάτι συγκεκριμένο.

Φυσικά και υπάρχουν φιλίες και με τους υπόλοιπους. Και με τον Γιουσούφ είμαι πάρα πολύ φίλη».

Τέλος, πρόσθεσε ότι θα ξεκουραστεί για 2-3 εβδομάδες και στη συνέχεια θα ξεκινήσει την προετοιμασία στο στίβο για την επόμενη χρονιά.

 

TIP

Όσο για το φαν κλαμπ της, μερικοί έχουν παραληρήσει τελείως. Διαβάστε το «αγγελικό» ακόλουθο σχόλιο και θα καταλάβετε. Ευτυχώς, τέτοιες περιπτώσεις ούτε η ίδια τις παίρνει σοβαρά.

 

View this post on Instagram

I can't stand. I love her so much❤ . . @katerina_dalaka #dalakakaterina #katerinadalaka #dalakateam #dalakakaterina #dalaka #dalakakia #dalakakaterina #katerinadalaka #dalakateam #dalakakaterina #dalaka #dalakakia #survivor2019

A post shared by Katerina_Dalaka (@katerinadalaka_officialfans) on