Οι “Κρουζαίοι”: όταν ο Τομ Κρουζ ήταν ζευγάρι με την Πενέλοπε Κρουζ

Συντάκτης: Newsroom

22 Απριλίου 2024 17:00

Πολλοί μπορεί πλέον να μην το θυμούνται, όμως αυτός ο δεσμός είχε αφήσει ιστορία στις αρχές του millenium, τότε που η Πενέλοπε Κρουζ έκανε τα πρώτα της βήματα στο Χόλιγουντ, κι ο Τομ Κρουζ ήταν βέβαια ήδη καταξιωμένος.

Οι δύο σταρ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Vanilla Sky, στην οποία οι ήρωες τους ερωτευόντουσαν. Και κάπως έτσι η ζωή μιμήθηκε την Τέχνη. Ο Τομ Κρουζ εκείνη την εποχή έπαιρνε διαζύγιο από τη δεύτερη σύζυγό του, τη Νικόλ Κίντμαν, για άλλους λόγους. Η Πενέλοπε είχε δηλώσει λίγο αργότερα πως “δεν έχω ερωτευτεί ποτέ με κάποιον συμπρωταγωνιστή μου. Κάποιες φορές αναπτύσσεται ένα είδος φιλίας που αργότερα ίσως εξελιχθεί σε κάτι. Κανείς δεν μπορεί να τα προγραμματίσει αυτά” είχε πει η ηθοποιός.

 

 

Ωστόσο, εκείνη και ο Τομ Κρουζ εμφανίστηκαν και επίσημα μαζί μία εβδομάδα μετά την έκδοση του διαζυγίου του με την Νικόλ Κίντμαν, με την οποία είχαν υιοθετήσει δύο παιδιά. Σε όλες τις συνεντεύξεις τους επαινούσαν ο ένας τον άλλον. Όπως όταν η Κρουζ έλεγε πόσο γενναιόδωρος είναι ο Τομ και πως νοιάζεται για όλους στα γυρίσματα.

Εκείνος πάλι την είχε ερωτευτεί σφόδρα και λέγεται ότι ήθελε να της κάνει πρόταση γάμου. Εξάλλου, δεν κωλυσιεργεί- καθώς και στην Κίντμαν είχε κάνει πρόταση μία εβδομάδα μετά τον χωρισμό του με την πρώτη του γυναίκα, τη Μίμι Ρότζερς.

 

Η σχέση τους κράτησε σχεδόν τρία χρόνια. Λέγεται πως αιτία χωρισμού ήταν το γεγονός πως η Πενέλοπε Κρουζ δεν μπορούσε να βρει τη θέση της μες στην οικογένεια του Κρουζ, πως δεν ήταν έτοιμα τα παιδιά να την αποδεχτούν, ενώ εκνευριζόταν με τη συχνή επικοινωνία του Τομ και την Κίντμαν. Επιπλέον, αργότερα ο Κρουζ είχε πει πως η Πενέλοπε δεν ενδιαφερόταν για την Σαϊντελογία και πως κρατούσε τις αποστάσεις της. Ο χωρισμός τους έγινε διακριτικά, χωρίς δηλώσεις ένθεν κι ένθεν.