Οι συνθήκες είναι ιδανικές για επιτυχημένες επαγγελματικές κινήσεις

8 Νοεμβρίου 2021 07:45

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για επιτυχημένες επαγγελματικές κινήσεις

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω επηρεάζοντας τα Παρορμητικά ζώδια. Το γήινο ζώδιο του Αιγόκερω δεν ταιριάζει στις ιδιότητες του πλανήτη γι’ αυτό και βρίσκεται σε θέση αδυναμίας.

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για επιτυχημένες επαγγελματικές κινήσεις.

Η συναισθηματική αποστασιοποίηση και η σκληρότητα είναι χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης που κυρίως εκδηλώνονται σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Η ανάγκη να αναγνωριστεί η προσπάθειά μας σε επαγγελματικό επίπεδο είναι διάχυτη και μας καθορίζει. Πολλές θα είναι οι προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν καθώς απολαμβάνουμε την αποδοχή από τα πρόσωπα με τα οποία σχετιζόμαστε το πεδίο της καριέρας.

Η μεθοδικότητα και η υπεύθυνη στάση μας βοηθούν να προωθήσουμε σχέδια που είναι καθοριστικά για εμάς και μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά τις προσωπικές σχέσεις. Είναι εύκολο να πάρουμε αποστάσεις από τον σύντροφό μας. Μπορούμε επίσης να γίνουμε επικριτικοί μαζί του απαιτώντας περισσότερα. Ζητούμενο είναι να βρούμε εσωτερική ισορροπία και να έρθουμε σε επαφή με την αίσθηση του ανικανοποίητου που μπορεί να φέρει η Σελήνη στο Κρόνιο αυτό ζώδιο.

Νωρίς το πρωί η σύνοδος της με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Έχουμε την δυνατότητα όλη την ημέρα να προωθήσουμε επαγγελματικές συμφωνίες και σχέδια. Η κοινωνικότητα και η διάθεση να κρατήσουμε ισορροπίες μας χαρακτηρίζουν. Παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουμε πάντα θα υπάρξουν πρόσωπα που θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε με γρήγορους ρυθμούς. Μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα είναι κομβικές τόσο σε θέματα καριέρας όσο και στα αισθηματικά μας. Τα πρόσωπα αυτά θα σταθούν δίπλα μας επιδιώκοντας να μας προωθήσουν και να κερδίσουν το ενδιαφέρον μας.

Τα εξάγωνα της με τον Ερμή και τον Άρη στο Σκορπιό το μεσημέρι ενισχύουν την διάθεση για επικοινωνία. Σημαντικές μπορεί να είναι οι διαπραγματεύσεις που θα αποφέρουν εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα καθώς αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία που μας δίνετε. Το ένστικτο θα παίξει σημαντικό ρόλο για να επιλέξουμε τη σωστή κατεύθυνση και ο δυναμισμός για να προσπαθήσουμε να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη των επαγγελματικών μας στόχων. Το ψυχικό σθένος που επιδεικνύουμε εντυπωσιάζει ανώτερους και πρόσωπα εξουσίας στον επαγγελματικό χώρο.

myastro