Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κλείσουμε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να εκκρεμούσαν εδώ και καιρό

30 Δεκεμβρίου 2021 07:45

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κλείσουμε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να εκκρεμούσαν εδώ και καιρό

Η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια βαθύτερα συναισθήματα. Και σκέψεις επηρεάζοντας τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κλείσουμε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να εκκρεμούσαν εδώ και καιρό.

Σημαντικό είναι να είμαστε ειλικρινείς αρχικά με τον εαυτό μας και δευτερευόντως με τα πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Η δυνατότητα αυτή μας δίνεται καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές για να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις. Που μπορεί να έχουμε κρύψει κάτω από το χαλί λόγω φόβου και ανασφαλειών. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα έχουμε την δυνατότητα να εμβαθύνουμε αντιλαμβανόμενοι άμεσα τι πιστεύουν οι άλλοι ή τι σκέφτονται. Καλό είναι να αποφεύγουμε δεικτικές και σκληρές εκφράσεις που μπορεί να απογοητεύσουν και να πληγώσουν συνεργάτες και σύντροφο.

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κλείσουμε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να εκκρεμούσαν εδώ και καιρό προς όφελός μας. Παράλληλα, εξομολογήσεις και ειλικρινείς συζητήσεις Θα κατευνάσουν τα πνεύματα σε προσωπικό επίπεδο. Αρκεί να ξεφύγουμε από την καχυποψία και τις αμφιβολίες και να αφεθούμε στο πάθος που θα μας παρασύρει.

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό εντείνοντας την ανάγκη για βαθύτερη αναζήτηση. Σε σχέση με αμφιβολίες, απωθημένα και ενοχές που ακόμα κουβαλάμε.

Η καχυποψία είναι έντονη και μπορεί να εκδηλωθεί σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές προκαλώντας προβλήματα. Καλό είναι να εμπιστευτούμε το ένστικτο μας που είναι βέβαιο ότι θα μας καθοδηγήσει χωρίς λάθη, προστατεύοντας μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το πρωί η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μας βοηθά να κατανοήσουμε τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλούμε αυξάνοντας κατακόρυφα την ενσυναίσθηση. Αισθηματικά, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να περάσουμε ένα ρομαντικό πρωινό με τον άνθρωπο που έχουμε στο πλευρό μας.

Μετά το μεσημέρι και μέχρι το απόγευμα η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή, την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βοηθά να πάρουμε πρωτοβουλίες σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Εκφράζοντας τα συναισθήματά μας μπορούμε να επιλύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποθέσεις που εκκρεμούν και να προχωρήσουμε σε συνεργασίες που μπορεί εδώ και καιρό να μην έχουν καταλήξει όπως επιθυμούμε. Τώρα οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και μπορούν να λειτουργήσουν προς όφελός μας.

myastro