Οι «τρύπες» σε GNTM, DWTS και Κου-Κου προκαλούν πονοκέφαλο στο Star! Τα μεγάλα κενά που δεν έχουν καλυφθεί

Δημοσιεύθηκε: 26 Απριλίου 2021 08:30
Οι «τρύπες» σε GNTM, DWTS και Κου-Κου προκαλούν πονοκέφαλο στο Star! Τα μεγάλα κενά που δεν έχουν καλυφθεί

H μία τρύπα καλύφθηκε στο Star, υπάρχουν όμως άλλες τρεις που πρέπει να καλυφθούν. Και μάλιστα πολύ σοβαρές τρύπες. Η Βίκυ Καγιά θα αναλάβει την παρουσίαση του Dancing with the stars, αλλά φτάνει μόνο αυτό; Και στο κανάλι πλέον τρέχουν για να τακτοποιήσουν τρία βασικά κενά που υπάρχουν στο πρόγραμμα.

Η Καγιά έκλεισε για το Dancing, αλλά δεν θα είναι μόνη της στο σόου. Πρέπει να υπάρχει και κριτική επιτροπή. Για τα τρία μέλη της δεν έχει ακουστεί το παραμικρό.

Η αποχώρησή της από το GNTM αφήνει κενό στην κριτική επιτροπή. Ο Γιώργος Καράβας είπε ότι θα παραμείνει coach, οπότε ο τέταρτος της παρέας των κριτών είναι σε εκκρεμότητα. Και η λύση θα έρθει με μεταγραφή και όχι εκ των έσω.

Μεγάλος πονοκέφαλος είναι και το πρωινό της επόμενης σεζόν. Οι Κου-Κου αν και δεν λέγεται τίποτα επίσημα, δεν πρόκειται να συνεχίσουν τη νέα σεζόν. Οι Καραβάτου και Κατσούλης με το τέλος της περιόδου θα αποχαιρετήσουν το Star.

Ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες τους; Αυτή τη στιγμή είναι μέγα μυστήριο. Πάντως, εκ των έσω δεν αναμένεται να βρεθεί λύση.

Ούτε ισχύει ότι Καραβάτου και Κατσούλης θα χωρίσουν τηλέοπτικά αλλά η παρουσιάστρια θα συνεχίσει μόνη της την “Φωλιά των Κουκου”. Και μάλιστα με ανανεωμένη ομάδα. Το ζευγάρι ή θα μείνει μαζί στο Star ή καθόλου.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT