Οικογένεια Μπάιντεν: τι επέλεξαν να φορέσουν το βράδυ της ορκωμοσίας του Προέδρου (φωτογραφίες)

22 Ιανουαρίου 2021 21:15

Μια μεγάλη μέρα για την Αμερική ήταν η χθεσινή και ακόμα μεγαλύτερη για την οικογένεια Biden. Ο Joe Biden είναι ορκίστηκε 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ έχοντας στο πλευρό του την Πρώτη Κυρία Jill Biden αλλά και τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Σύσσωμη η οικογένεια του νέου προέδρου παρακολούθησε την ειδική τηλεοπτική εκπομπή διάρκειας 90-λεπτών “Celebrating America” από τον Λευκό Οίκο. Είδαμε μάλιστα τον εγγονό του 78χρονου προέδρου, Beau να κλέβει τις εντυπώσεις χορεύοντας στην αγκαλιά του Joe Biden.

Για τη δεύτερη αυτή εμφάνιση η Dr. Jill Biden προτίμησε έναν διαφορετικό συνδυασμό φορέματος και παλτό, από το χρώμα του ωκεανού που επέλεξε για την Ορκωμοσία. Η επιλογή του λευκού, όπως είδαμε και στα look της Naomi Biden -για το βράδυ η κόρη του Biden επέλεξε μωβ φόρεμα– και της Jennifer Lopez νωρίτερα, είναι συχνή επιλογή στις δημόσιες εμφανίσεις καθώς με αυτό τον τρόπο τιμούν το κίνημα των Σουφραζετών. Το δεύτερο outfit της Πρώτης Κυρίας έχει την υπογραφή της Gabriella Hearst, μιας σχεδιάστριας με καταγωγή από την Ουρουγουάη που έχει τη βάση του στη Νέα Υόρκη και έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο Creative Director του  Chloé.

Οι εγγονές του ζεύγους Biden, Natalie και Finnegan, επέλεξαν cocktail φορέματα του οίκου Markarian. Η Maisy Biden συνδύασε ένα φόρεμα Rodarte με sneakers Nike. Όσο για την Ashley Biden προτίμησε κοστούμι Ralph Lauren.